Demokratski izbor moderatora

1. С А Р А К Е Ј Ј Е Б Е С Е К О Б Е С Н А
    А
    Р
    А

К
    Е
    Ј

Ј
    Е
    Б
    Е

С
    Е

К
    О

Б
    Е
    С
    Н
    А

2. LOOOOOL

Koji si debil jbt. Upravo si stricovao a da nisi ni svestan

3. Bundzhija oche da upadne u stric ekipu jer je izvalio da je zhurka tamo. Morachu da porazgovaram sa upravom

HAKS STRIC MOD TEAM

4. има да оснујем
    Т Е Т А К
    Е
    Т
    А
    К
    екипу која ће да вам развали буљу, одувек су теткови били већи јебачи од стричева, стричеви су они јаднији у фамилији који се не ожене и морају да деле породични дом са снајком на коју дркају док миришу њене гаћице из корпе за веш

5. E to se vech zove kreativizam. Svidza mi se kako razmishljash.
    Lepo je zheleti biti brzi dechkich sa jezh frizurom koji zajebava druge u parku, ali dug je put od debelog budzhije do veselog parkovskog zajebanta. Teshko da chesh uspeti

CHIKAM TE DJEMBELI

6. A sad odgovori realno, pre koliko sati si zadnji put jeo?

7. пре 4 сата

одговори реално, пре колико сати си последњи пут брисао сузе сличицама саре кеј?

8. Маркo
    пре 4 сата

Znao sam da si gladan glavo debela znao sam. Kad god ochesh sa debelim chovekom neshto da se dogovorish nikada to nemoj raditi kada je on gladan. Debljina i glad jednostavno ne idu.

9. зашто избегаваш да одговориш на моје питање

10. Маркo
    зашто избегаваш да одговориш на моје питање

http://s18.postimg.org/7qp9z7b2v/output_Jg7_T1_J.gif
    http://cdn.makeagif.com/media/10-12-2014/kcl1NS.gif

K O M B O
    O
    M
    B
    O

x2

11. hahahahahah
    njiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

12. сара кеј му је болна тема, ево нећу више, трудим се да будем бољи човек кеве ми, а задиркивање ових несрећника који нису криви за своје стање ми стварно неће помоћи никако

13. Tako je lepi, sada mozhemo da prichamo o slichicama. Poshalji brojeve koji ti fale. Imam saru u prirodi i gde sara sheta sa debelim drugarom lolololo

14. љубоморан си од малена на тог дебелог па сад сикћеш на мене :((((((((

15. Naravno, pandan uvek sikće

16. Jbt jeo sam, izdrkao, pogledao seriju a debeli bundžija se i dalje poliva blatom na temi.

17. издркао и спермом направио фризурицу, обукао карирану кошуљицу и спремио оружје, сад идеш са мамом у паркић да прскаш бакице

бакице могу да се прехладе и умру, зар ти није жао безобразниче неваспитани

18. Rasnee preuzimaj. Ja sam izobjashnjavao, uspeo sam chak da ga nateram i da stricuje.

K O L J I
    O
    L
    J
    I

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.