Riho, oprosti i neka ti je večna slava i hvala!

1. Ma ja ne gledam religiju...

2. Ti si solidan debil onako baš?

3. riho pizdo, nisi zvao na dženazu

4. Nije. Kanda samo u krugu familije

5. Nemoj to raditi čoveče. Toliko autora pati od raznoraznih - pa i dosta teških bolesti, ko zna koliko ih je do sada diskretno preminulo, a da ni nemaš pojma. Idi jebi nešto.

6. što oteraste rihu sa sajta? koja ste goveda...

7. Nemoj to raditi čoveče. Toliko autora pati od raznoraznih - pa i dosta teških bolesti, ko zna koliko ih je do sada diskretno preminulo, a da ni nemaš pojma. Idi jebi nešto.

Žao mi je tih autora, ali ovaj pati jedino od kompleksa rihastih vrednosti. Tako da i njega žalim.

8. što oteraste rihu sa sajta? koja ste goveda...

Oterao ga novi sistem ocenjivanja koji banuje hejtere.

9. riha je retko zanimljiv lik ovde, biće mi žao ako ne bude dolazio više.

10. Svaka čast Rihi. Za svega tri godine bistvovanja na "Vukajliji" doprineo je da sajt počnu više da posećuju slični hejteri.

11. dast, riha je umeo da nasmeje komentarom više nego svi lajkeri da se spoje u jednog autora.

12. poludebilno je konstatovati da je poludebilno suptilna konstatacija -

posebna je draž tebi dati minus
    asat, ikonostat... ima još par njih

hahaha a ljudi, pa ne dolazim ja na vuku samo da vrijeđam
    ja dolazim ođe da se zezam s vama

Mda...

ti da si mislila ne bi napisala ovakvu glupost

Inače, nemoj da brineš, vratiće se on. Kad se Johnny vratio posle 5 meseci, a ja posle godinu dana, doći će nam i Rihavi...

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.