Sprdaonica

1. ja odigrao cuku 2/1 i zvezdu GG3+ grunuo stotku pa ko im jebe mater skoro 14 000

2. Zvezda mora da pobedi jer uzimamo titulu.
    Tako da ništa na Surdulicu ne idgrajte.

3. .A sad malo i o toj drugoj tužnoj strani Srpskog fudbala za koju smatram da će imati uticaj u krajnjem ishodu ovog meča.Naime bivši predsednik FK Radnik,bivši predsednik Opštine Surdulica,sada Narodni poslanik formalno ne zauzima više te pozicije, ali kao u svakoj maloj sredini njegov uticaj je veliki.Kada svemu tome dodam da je on član uprave FK Crvena Zvezda,doduše u ostavci,mislim da je sve jasno...pobeda Zvezde ne bi trebalo da se dovodi u pitanje, a Radnik će bodove za opstanak potražiti u nekom drugom meču.Za sada ovih 5.osvojenih za jednog novajliju je sasvim dovoljno.

4. Ako je namestena titula onda ih boli kurac, mogu i da izgube za kladionicu pa posle da kiksne i partizan negde Itd, itd.

5. Zvezda mora da pobedi jer uzimamo titulu.

Ili zato što je Novica Tončev, inače brat Ivice Tončeva predsednik kluba?
    Ili zato što je sportski direktor Surdulice Stanislav Tončev, inače sestrić Ivice Tončeva?

Ili će baš da izgubi Zvezda jer Ivica i Novica ne pričaju od kad je Ivica otišao u politiku? Xe xe

P.S. Obojica su u politici. Predsednik opštine je Novica, a obojica su Dačićevci.

6. Što ja volim naš fudbal.

7. Ovu titulu uzimamo 100%, ulazimo u plejof sa 8-10 bodova prednosti pre nego što se to podeli sa 2.

8. Partizan ulazi u LŠ i navijače će boleti kurčina za ligu.

9. ljudi, stavljajte pare na sve sto vam padne na pamet. Imate tu mogucnost da tekme nisu blokirane. Realno smo budale sto pored svega nismo do sad zaradili bar 200k na zvezdi ove sezone

10. Da gazi, u pravu si.

11. Realno smo budale sto pored svega nismo do sad zaradili bar 200k na zvezdi ove sezone

mozda ti nisi

12. iyvini terza nisam te prepoznao

13. Nista djuro nista

14. Blokirana uplata na 1/2 na zvezdu.
    a pre toga kvota pala na 14.

kvota na 7+ sa 42 pala na 26, a negde i blokirano..

15. meni u meridijanu dali 45 za prelaz i 7+ cigani

16. lol koji prevaranti

17. Hahahahaha

Namesteneo 1/1

18. da li da trcim do kladionice po pljusku?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.