Sprdaonica

1. probacu 1-2 jebo sve ostale kvote

2. danas, posle dvadesetak dana uzastopnog kladjenja, nisam odigrao tiket

osecanja su mi pomesana

3. I posle neko kaze primera najjaca na svetu. Ovaj Espanjol govnjavi umuvao gol u 5 minutu, nije presao pola cestito od tada. Dobili 4 zuta u prvom poluvremenu. Proslo kolo 3 gola ukupno u ligi, sad kad ja gadjam iz iksa kurac jebem ti spance govnjave najgora nacija govnjava jebena.

4. REKOH JA KEC IKS NA SVE PARE
    IZIJEMEEE KIKS

1.7

5. JEBI GOVNA IZ BARSELONE SVI SPANCI SU GOVNA ALI OVI IZ BARSELONE SU BAS GOVNA KO KOD NAS RADJEVCI MAMU VAM JEBEM RADJEVACKO KATALONSKU JA SMRDLJIVU GOVNJAVU 3:1 OPAAAA JEBI JOOOS OPAAAAA

6. e odigram sa 1$ Ural i kad je lokomotiva metila gol isto sa 1$

7. Safe Dobitak:
    Na ulozenih 100 evra na Radnicki u Mozzartu dobijate 315 evra.
    Na ulozenih 100 evra na nereseno u BalkanBetu dobijate 330 evra.
    Na ulozenih 100 evra na Sindjelic u BalkanBetu dobijate 355 evra.
    Dakle vi sa 300 ulozenih evra ste sigurno u dobitku
    Pozurite dok kvote nisu ispravljene.
    Pozdrav

8. dajte nesto jbt, jel moze Istra sad???

9. AXaxaxa to može uvek brt

10. ok onda, a ako ne dodje osecice mi moji ziranti prste na rukama..

11. poceo sam da pisem analize tamo, nek me zaprati ko oce

12. armine video sam te tamo, a ko pogadja od ovih pedera dobro ove prelaze, vidim da su stavili i slaven dinamo? al kontam da to nema sanse? i da gde je jebeni NIkolas?????

13. prelazi se retko pogadjaju, stave 20 tekmi svki dan, jedna prodje svaki treci

najjaci je balkan king, ja ovaj mesec kasno poceo, imam 7/11 pogodjenih, sl mesec idem na tituli

nikolas nije srece kao ti da mu samo seku prste jbg

14. nenormalno sam dobro postupio kad sam u sred kladionice reko sukurac nemam neki osjecaj za danas i takoreci buntovnicki izasao iz sportinga

15. Ko ima nalog u kladzi u ponoc se igra

Ekvador
    Katolika-LDU Loja 2-1
    Placeno 200e, pa radite sta hocete, tek sad sam mogao da javim

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.