I posle neko kaze primera najjaca na svetu. Ovaj Espanjol govnjavi umuvao gol u 5 minutu, nije presao pola cestito od tada. Dobili 4 zuta u prvom poluvremenu. Proslo kolo 3 gola ukupno u ligi, sad kad ja gadjam iz iksa kurac jebem ti spance govnjave najgora nacija govnjava jebena.
JEBI GOVNA IZ BARSELONE SVI SPANCI SU GOVNA ALI OVI IZ BARSELONE SU BAS GOVNA KO KOD NAS RADJEVCI MAMU VAM JEBEM RADJEVACKO KATALONSKU JA SMRDLJIVU GOVNJAVU 3:1 OPAAAA JEBI JOOOS OPAAAAA
Safe Dobitak:
Na ulozenih 100 evra na Radnicki u Mozzartu dobijate 315 evra.
Na ulozenih 100 evra na nereseno u BalkanBetu dobijate 330 evra.
Na ulozenih 100 evra na Sindjelic u BalkanBetu dobijate 355 evra.
Dakle vi sa 300 ulozenih evra ste sigurno u dobitku
Pozurite dok kvote nisu ispravljene.
Pozdrav
armine video sam te tamo, a ko pogadja od ovih pedera dobro ove prelaze, vidim da su stavili i slaven dinamo? al kontam da to nema sanse? i da gde je jebeni NIkolas?????
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
dvojku
1x na sve pare
probacu 1-2 jebo sve ostale kvote
danas, posle dvadesetak dana uzastopnog kladjenja, nisam odigrao tiket
osecanja su mi pomesana
da li ce? aaaaa
http://www.rezultati.com/utakmica/rL1CNnrr/#detalji
I posle neko kaze primera najjaca na svetu. Ovaj Espanjol govnjavi umuvao gol u 5 minutu, nije presao pola cestito od tada. Dobili 4 zuta u prvom poluvremenu. Proslo kolo 3 gola ukupno u ligi, sad kad ja gadjam iz iksa kurac jebem ti spance govnjave najgora nacija govnjava jebena.
REKOH JA KEC IKS NA SVE PARE
IZIJEMEEE KIKS
1.7
JEBI GOVNA IZ BARSELONE SVI SPANCI SU GOVNA ALI OVI IZ BARSELONE SU BAS GOVNA KO KOD NAS RADJEVCI MAMU VAM JEBEM RADJEVACKO KATALONSKU JA SMRDLJIVU GOVNJAVU 3:1 OPAAAA JEBI JOOOS OPAAAAA
e odigram sa 1$ Ural i kad je lokomotiva metila gol isto sa 1$
Safe Dobitak:
Na ulozenih 100 evra na Radnicki u Mozzartu dobijate 315 evra.
Na ulozenih 100 evra na nereseno u BalkanBetu dobijate 330 evra.
Na ulozenih 100 evra na Sindjelic u BalkanBetu dobijate 355 evra.
Dakle vi sa 300 ulozenih evra ste sigurno u dobitku
Pozurite dok kvote nisu ispravljene.
Pozdrav
loool
dajte nesto jbt, jel moze Istra sad???
AXaxaxa to može uvek brt
ok onda, a ako ne dodje osecice mi moji ziranti prste na rukama..
evo ovi pederi predlazu ovo
http://www.tipovi1x2.net/tipbook/groups/viewgroup/153-veliki-prelazi-2-1-i-1-2.html
poceo sam da pisem analize tamo, nek me zaprati ko oce
armine video sam te tamo, a ko pogadja od ovih pedera dobro ove prelaze, vidim da su stavili i slaven dinamo? al kontam da to nema sanse? i da gde je jebeni NIkolas?????
prelazi se retko pogadjaju, stave 20 tekmi svki dan, jedna prodje svaki treci
najjaci je balkan king, ja ovaj mesec kasno poceo, imam 7/11 pogodjenih, sl mesec idem na tituli
nikolas nije srece kao ti da mu samo seku prste jbg
nenormalno sam dobro postupio kad sam u sred kladionice reko sukurac nemam neki osjecaj za danas i takoreci buntovnicki izasao iz sportinga
Ko ima nalog u kladzi u ponoc se igra
Ekvador
Katolika-LDU Loja 2-1
Placeno 200e, pa radite sta hocete, tek sad sam mogao da javim