Sprdaonica

1. slusajte mene i bice sve ok

2. Ajde svabe preokrenite pls

3. Pogodak.

Ukrajina - Slovacka mi je X-X, dolazi 0:0 ili 1:1

4. Уплатим 300 кинти у Меридијану, чисто да играм неке текетчиће на кошарку, кад оно не дају да се играју поени играча, колико изваљујем, може само сингл... Па да л' су реални? Али ајде, бар сам добио 400 кинти неког бонуса. И сад ми пукне тикет одмах, јер сам играо да ће Хрвати добити прву четвртину, кад оно 18-14 за Холаднђане лол

5. Могу играчи у Меридијану, али не можеш више од два играча из тима колико се сећам.

6. А и ти си луд кад поред живог Сокера а и Моцарта делимично уплаћујеш на избаговани, глупи меридијанов сајт.

7. DAKLE

Kalinic minus
    Italija h2 sa hendikepom
    Novicki i druzina H1 sa hendikepom
    Litva 2
    Jaka Blazic jaka Zvizda plus
    DJentile minus

8. Kako to mislis Kalinic minus ?

9. kalina će verovatno brzo da se napuni faulovima jbg

ja stavio:

srbija 20.5+ asistencije, teo +, dikson +, mačiulis +, mirotić +

10. nabijem ja mačiulisa na kurac

11. ALARM ALARM!!!1

Sta mislite danas za Croate prica se Lokomotiva 1 u 2...Sad je Basket u prvom planu taman da gu mete..

12. STA CUTITE KOJI KURAC ODIGRALI SVI NIKO NECE DA SE JAVI!!!

13. Druze ja sam dobio info da odigram najozbiljnije.. Ali moje razmisljanje sledece.. Ima sad dinamo2 u drugoj ligi mece se jebati sa lokosima, ali ko zna... Ko hoce sinoc u planetu 27 bila dok u mocartu 18, videcu mozda i ispratim sitno

14. e eeee kuraaaccc a li kazu da norvezani namestaju sad u sedam h

15. JEBALE VAS NAMESTALJKE VISE TERAJTE SE

16. GOL GOL LOPTA ODE POD NEBESA!!!

17. košarka za danas:

francuska 78.5+, de kolo +, strelnieks +, van rosom +

sipajte novce u de koloa, mocart stavio granicu na 11.5 lol

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.