Sprdaonica

1. igrače neke i toeto može

2. Brate meni su i Sevilja i Volfsburg veliki fiksevi... I real 1-1i2+...bas sam zadovoljan tiketom koji sam napravio.

Igrao sam Adetokuracmalaka minus.. Mislim da ce biti malo poena, 71-66 za Spance fazon, i on nema teorije da da 11 onda...

3. Nema seme da dobije Spanija ovo, msm moza bude egal tekma al dobice Grci. Msm da je 1.7 svuda.

Djana bi trebalo da prebaci, msm kad ce ako nece u tekmi sa Spancima. A i realno nema kod da ga cuva. Sad ce da se nalozi kad vidi Gasola i Mirotica i to je to.

4. daj tiket da prepisem bmrdlga

5. moja zamisao
    siti-juve 1
    volfsburg-cska 1
    psv-junajted 2
    dinamo-arsenal 2(kvota 1,5!!)
    olimpijakos-bajern 2
    roma-barsa 2
    partizan-az 2
    tvota za sve je oko 40, na jednom tiketu ide sve a drugi kao sigurniji ce biti skracena verzija, dajte predloge sta da izbacim.

6. Evo Capoon, prava mala boNbonica.

Spanija 1
    Adetoidiukurac minus
    Mancester x2i0-3
    Sevilja 1+prvo i 1+drugo
    Volfsburg 1
    Siti 2-3
    Real 1-1i2+

7. Ispratio sam te blajvaga, samo sam izbacio Špance, jer ne mogu navijati za njih jbg, i Siti sam stavio 2-4. 2-3 mi je najgovnjivija igra.

8. Grci ce dobiti najverovatnije

9. Uuu Somi mamu ti, kako se ja nisam toga setio...

10. Pussy lovers, white pussy, black pussy, spanish pussy, hot pussy, cold pussy

11. brmbrm ispratio sam te

12. nisam sve drug nije stigo na basket

13. И боље што ниси, како је кренуо овај грчки црњо, изрокаће петнаестак поена лаганини.

14. JEBEN TI JEDINSTVO MRTVO UPIČKU! IZJEDNAČITE, CIGANI JEBENI NESPOSOBNI! Čekam njih na iks jebenih dva i jebeni PSŽ koji se bezobrazno sprda s jebenim Malmeom i neće da im utrpa 3. gol.

15. Po treći put pada listić zbog jebenog Šenbruna

16. Meni lepo krenuli tiketi al kurac. Jos igrao plus Francuze i sad dali 23 poena za celu četvrtinu oba tima

17. Izvadise me Francuzi. Igrao za pesto plus njih i gobera. A fudbal me sjeba Manchester x2 i 0-3 i wolfsburg igrao 1x i 2+.

18. LAŽEŠ ŠOMA, VIDIM TI U AVATARU

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.