Sprdaonica

1. Kakav skeč jer je i Ps mislio na tebe ha ha

2. Što sam kreten da ne zategnem jako Teodosića asistencije znam da će da se naloži da popiša Satora. Ajooooooj kako bih pojeo guzicu sebi sad.

3. ma jel moguce da ce se obistiniti moje sumnje iz 2 u 2 zenit?

4. stavio sam od danasnih arsenal i bajern 2i2+ i x2 i gg barca roma valjda moze to proci nego koji je vas filing za liverpul sutra tr?

5. та немојте се срдит пријатељи драги кад је добронамјерна шала у питању

6. oept mi samo bogdan oborio tiket, sutra ga ponovo stavljam. danas zicer satoranski +, ja stavio njega, batuma, gobera, đentilea i kufosa sve u plus

7. Juce svi naši ponuđeni u mocartu bili minus osim raduljice. Mene sjebo veseli al sam se posle izvadio na maciulisa i plus Italija- litvanija. Danas jos nisam sastavio al cenim da bi gober trebao plus i parker, gasol mi mirise na minus.

8. Samo da kazem da sam izvalio novu igru, 2-6 golova, kvote 1.25 do 1.35... molim lepo, juce cela LS usla, ali ne vredi igrati na sitno, bar som da se stavi. Igrao danas jedno 10 parova iz LE plus neke fikseve, cekam jebem mame.

9. U kojoj kladionici to ima?

10. Bravo bvd, kako li si se samo toga setio.

Samo da kažem da je ta igra jedan od razloga što su u Meridianu povraćaj novca pomerili sa 5+ utakmica i 1 promašajem, na 7+ utakmica i min. pojedinačna kvota >=1.30

11. U sokeru ja igram, Meridian je mesara nije kladionica.

12. Nije da se ne slažem da su postali jedna od najkurvinskijih kladionica, al isto tako su bili najbolja pre par godina, naročito za one koji ne vole da menjaju kladionice, i kojima nije svejedno, i to i za uživo, i za tikete, i za jebeni virtuelni.

Soker je Balkan Bet za fensere, poyy.

13. Soker za fensere?
    Soker je presoc kladionica. Pogledaj samo onaj sajt ili recimo inventar unutra. Prelol

14. Dok je Milenium recimo naj Dejan Cukic kladionica.

15. Ne znam u kojoj ti seljani igraš, u Sokeru u kojem ja svraćam je lokal kladionica/kockarnica, radi do tri u noć, restoran unutra, renovirano pre tipa 3 meseca, ljepše ne mere.
    *Sokerov sajt me ne interesira.

Kanim se da okušam planetwin, drugarica se zaposlila tamo "na vezi" sa Fra, nije šalteruša, i ima ljepu platu za posao koji radi.

Milenium = Dejan Cukić.

16. Pusi kurac dionisio OPAAAAAAAAa

17. SEDNEŠ MI NA TOPAAAAAAA ŠUUUUUUUUUUUUUUUK

18. POPUSITE MI KURAAAAAAACCCC!!

19. ovo jos nisam video do sada hahaha
    edit: Pijetrus isto
    http://i.imgur.com/MFPgipc.png

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.