Sprdaonica

1. УТД на лајву 1.65, јес да су га успорили мало при крају полувремена ал оно, могло би да дојде.

2. Ја се надам да ће да дође. Игр'о кеца на Манчу, глупо би било први пар да ме сјебе, а нисам се кладио не памтим откад. Мада Митар у првој постави на другој страни. Опасан је, погодио је пречку главом. Пу, пу.. не дај Боже да је главом, 'тео сам рећи лоптом. хехехехе

3. Nedelja 01:00 DC United - San Jose Earthquakes 2-1 (28,0)

4. Partizan kvota 1.8... ja uvek zborim, kad god su na Zvijezdu i Partizan kvote preko 1.6 , odmah igraj, nije mi zao da padnem...

Sanderlend 1x -1.70...
    Vest Hem 1
    Salke
    Leverkuzen 3+
    Lester 3+
    Kristal Palas 1
    Rapid H1

5. Brndaga, ako me samo partizan sjebe nacicu te u gradu :). Igrao za zadnjih 500 Psv, Romu i partizan. A sjeba me Manchester jutros.

6. BrateU vidis da ne ide, ali mora nesto i da dodje.. :)

7. sad cu da vezem sa ovim tvojim amerima...kad smo kod amera otkud ti ono

8. nmg u ovoj mojoj na netu...nistu dali live...a sta mislis cukaricki i vozdovac_

9. ortak ih prati kaze da u poslednje vreme cesto namestaju..
    moze da se proba sto da ne, nesto sitno..

10. 19 u ovoj mojoj na 2 u 1...

11. a sta mislis rnk rijeka__

12. Danas su se 3 tiketa posprdala sa mnom. Srce mi je puno kad vidim da nisam jedini.

13. E sta cemo danas...dajte neke prelaze danas je dan za prelaze

14. Igrajte kontraprelaze na tekmi Vozdovac - Cukaricki.
    To su saucesnici u ciganskim muljazama, sigurno da imaju posrednika ;)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.