Fantasy Vukajlija Premier Liga - Sezona 6

1. Shaw je slomio nogu...

2. e do kurca jbt, kako mi je zao malog

3. Можда је најбоље искористити ове чипове у плеј офу хед ту хеда, или ако је тесно да упаднеш у плеј оф.

4. rodijo igalo naravno na klupi

5. Ја пре два-три кола купим Мареза, лик не уради ништа на следећој утакмици и кад сам искористио вајлд карту, избацим га, јер сам закључио да га је само укењало да има добар старт сезоне и да неће наставити у том стилу. Прошло коло две асистенције, сад већ има гол. Стварно сам визионар.

6. Ja sam tek u ovom kolu prvi put dobro izabrao kapitena. Radi se o Marezu naravno.

7. Imam Igala, al' zato odbrana - PROPO

8. Бентеке ми био капитен и кажем лепо ортаку одмах да ће га онај идиот Роџерс заменити због неких његових замисли јебених. Колико ми је драго што нису победили после тога, ментолчина лик.
    http://s1.postimg.org/hs0y0erbj/benteke.jpg

9. И мени је капитен, испиздео сам.

10. 58 poena u ovom kolu mi nije bilo dovoljno da pobedim Zeussicka u H2H.

11. Rodžers je jedan veliki vizionar..

Možda osvoji nešto ako se vrati Suarez..neki kup ovo ono

12. помама за Марцијалом, ако јурите паре, убац

13. Ladno imam drugi najbolji rezultat od vukajlijaša u ovom kolu i protivnik u H2H mi bio čovek koji ima najbolji.

14. Ovo 6. kolo očajno ispod averidža prvi put. Samo Mahrez normalan broj poena. I glupo sam prodao Pelea za Lukakua. Vratiće se Gracijano uskoro u moj sastav. VRATIĆE SE GRACIJANO, A VRATIĆU SE I JA U VRH TABELE!

15. 84 poena za sad :O

16. Ау, ал си убо Санчеза. Ја га форсисао 2-3 кола заредом, стављао га за капитена, а онда сам га избацио кад сам одиграо вајд карту... И Ванијалдума, и Депаја. Никад ово нисам радио, чини ми се, али мислим да ћу морати да направим 3 промене и уђем са минус 8 у следеће коло.

17. Ja bi prestao da igram fpl da sam na tvom mestu

18. četvorica u odbrani - 2 poena ukupno... šta ja radim jebo me gospod, forsiram klajna koji nije prebacio 1 poen od kako sam ga stavio u tim, morgan nijedan clean sheet, ubacim zumu, lik zaboravi da igra fudbal... koji je ovo kurac, ja ne znam. čelsi i ja, branioci trofeja svako u svojoj kategoriji, ne zna se ko je lošije otvorio sezonu

19. Dva loša kola i pad na 15 mesto jebote. DIVLJA KARTA UKLJUČENA!

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.