Fantasy Vukajlija Premier Liga - Sezona 6

1. au ja sam mislio da su samo top 5 aktivni :D ja sam wild vec iskoristio

2. Ау, ал си убо Санчеза. Ја га форсисао 2-3 кола заредом, стављао га за капитена, а онда сам га избацио кад сам одиграо вајд карту

Igrace topa Sancez, Azar, Kutinjo itd treba ispostovati jer nekako na kraju uvek uspune taj neki svoj konto golova i asistencija po sezoni..Za sad je Azar razocarao ali i on ce krenuti da mece..

Kako samo prosipam mudrosti sad kad me usralo jedno kolo, pa to je strasno..

3. Lukaku me spasio bruke u ovom kolu.

4. Ако се не варам, сад ћу захваљујући Лукакуу да скочим са 10. на прву позицију :D

5. Dobro je za sad 4. mesto, a da nisam davao poene za transfere bio bi drugi

6. Лукаку ми смањио бол проузрокован изостављањем Вардија из првих 11. Двоумим се између њега и Ајуа, Ајева или како год је правилно и изаберем овог другог. Али до јаја коло за мене, враћам се полако.

7. Нисам баш оптимиста по питању класика, чак и ако се настави просек од 50-55 поена по колу то неће бити довољно за врх. Али зато Х2Х ЈЕ реалност!

8. Vrlo zadovoljan.
    Mata i Lukaku na zavidnom nivou, kao i što sam očekivao.
    Baines mi strašno nedostaje. :(

9. lol gubim u h2 za jedno 10tak poena i onda dodje lukaku u kurac ga ljoobim

10. everton sad ima paklen raspored, ako da više od 1 gola u narednih 5 utakmica eno

11. Aha, ali u crtanom filmu.
    PAKLENO JE SAMO TAKMIČENJE OD PARTIZANKE I NIŠTA VIŠE NA OVOM SVIJETU

12. Imas divan glas Zhajk

13. pokidao gazi svaka cast, izgleda mi da cemo se klati ti i ja od sad, cudi me koliko malo ljudi aguera ima

14. Акуеро ми сам данас донео више него цео тим у прва два кола #животеваралице
    ЕДИТ: ау Газић ти си га покидао ово коло

15. Sutra Sancez da resi derbi na asistenciju Belerina i da to bude konacnih 1:0 pa da kazem AJDE DA GA MERIMO ENGLEZOAAAAA

16. loool gazi jebao si nas, ja se koncentrisem na h2h od klasika leba nemam

17. Очекивао сам нешто слично данас, додуше, гол-два мање. Глупи Њукасл.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.