Ау, ал си убо Санчеза. Ја га форсисао 2-3 кола заредом, стављао га за капитена, а онда сам га избацио кад сам одиграо вајд карту
Igrace topa Sancez, Azar, Kutinjo itd treba ispostovati jer nekako na kraju uvek uspune taj neki svoj konto golova i asistencija po sezoni..Za sad je Azar razocarao ali i on ce krenuti da mece..
Kako samo prosipam mudrosti sad kad me usralo jedno kolo, pa to je strasno..
Лукаку ми смањио бол проузрокован изостављањем Вардија из првих 11. Двоумим се између њега и Ајуа, Ајева или како год је правилно и изаберем овог другог. Али до јаја коло за мене, враћам се полако.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
au ja sam mislio da su samo top 5 aktivni :D ja sam wild vec iskoristio
Igrace topa Sancez, Azar, Kutinjo itd treba ispostovati jer nekako na kraju uvek uspune taj neki svoj konto golova i asistencija po sezoni..Za sad je Azar razocarao ali i on ce krenuti da mece..
Kako samo prosipam mudrosti sad kad me usralo jedno kolo, pa to je strasno..
Lukaku me spasio bruke u ovom kolu.
Ако се не варам, сад ћу захваљујући Лукакуу да скочим са 10. на прву позицију :D
Dobro je za sad 4. mesto, a da nisam davao poene za transfere bio bi drugi
Лукаку ми смањио бол проузрокован изостављањем Вардија из првих 11. Двоумим се између њега и Ајуа, Ајева или како год је правилно и изаберем овог другог. Али до јаја коло за мене, враћам се полако.
Нисам баш оптимиста по питању класика, чак и ако се настави просек од 50-55 поена по колу то неће бити довољно за врх. Али зато Х2Х ЈЕ реалност!
Vrlo zadovoljan.
Mata i Lukaku na zavidnom nivou, kao i što sam očekivao.
Baines mi strašno nedostaje. :(
lol gubim u h2 za jedno 10tak poena i onda dodje lukaku u kurac ga ljoobim
everton sad ima paklen raspored, ako da više od 1 gola u narednih 5 utakmica eno
Aha, ali u crtanom filmu.
PAKLENO JE SAMO TAKMIČENJE OD PARTIZANKE I NIŠTA VIŠE NA OVOM SVIJETU
Imas divan glas Zhajk
Aguero kapiten poz
kasljuc kasljuc
pokidao gazi svaka cast, izgleda mi da cemo se klati ti i ja od sad, cudi me koliko malo ljudi aguera ima
Акуеро ми сам данас донео више него цео тим у прва два кола #животеваралице
ЕДИТ: ау Газић ти си га покидао ово коло
Sutra Sancez da resi derbi na asistenciju Belerina i da to bude konacnih 1:0 pa da kazem AJDE DA GA MERIMO ENGLEZOAAAAA
loool gazi jebao si nas, ja se koncentrisem na h2h od klasika leba nemam
Очекивао сам нешто слично данас, додуше, гол-два мање. Глупи Њукасл.
rest of vukajlijasi vs Gazimudo heat map
https://pbs.twimg.com/media/CQZvxVLWIAAwy8K.jpg