ne bi covac bio proklet kad sad opet ne bi zalio za necim.
A to je sto sam doneo "racionalnu" odluku i odustoa od TRIPLOG kapitena Agueru, jer je u losoj formi i jer tek nakon nove godine slede prave utakmice i maximalna izdanja klubova.
A bio sam siguran da ce im dati bar 2.
Da sam turio triplog, mislim da bih bio prvi na svetu, posto je trenutno max 143.
U principu, ovo je proser nad proserima, i zamolio bih nadlezne da uhvate SS i ture u prvi post, da imaju o cemu da mastaju prilikom registracije i pravljena tima :D
pa nije fantazi stvarno sport pa da napad dobija utakmice a odbrana turnire/lige.
U fantaziju je napad sve. Odbrana je user i treba uzeti sto normalniju sa minimalnim sredstvima.
Ja se ne bih bunio da mi svako kolo napadaci daju po gol, a odbrana da nema klin sit.
Jebeno je kad napadaci poste, a odbranu buse.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Газимудо ће највероватније имати 120 :О
Мислим да је ово убедљиво најјачи резултат у једном колу за ових 6 година колико се такмичимо овде. Свака част.
Katastrofalno kolo, ali šta da se radi idemo dalje.
Ovde, ko ima kinte za Aguera (kapiten) i Sanceza, moze da ocekuje 70+ poena svako kolo
ne bi covac bio proklet kad sad opet ne bi zalio za necim.
A to je sto sam doneo "racionalnu" odluku i odustoa od TRIPLOG kapitena Agueru, jer je u losoj formi i jer tek nakon nove godine slede prave utakmice i maximalna izdanja klubova.
A bio sam siguran da ce im dati bar 2.
Da sam turio triplog, mislim da bih bio prvi na svetu, posto je trenutno max 143.
U principu, ovo je proser nad proserima, i zamolio bih nadlezne da uhvate SS i ture u prvi post, da imaju o cemu da mastaju prilikom registracije i pravljena tima :D
alo nemojte da trazim ss od pre 2god bio 3. na svetu
Piks or didnt hepn. Koliko si POJENA IMAO?
cek probacu
http://vukajlija.com/forum/teme/53856-fantasy-vukajlija-premier-liga-sezona-4?strana=59#post_2746329
jbg
sori, bat didnt hepn
rikno mi hard sacu da kopam po fejs cetovima!!
Au gazimudo svaka čast :)
Сад сам гледао против кога сам био у Х2Х. Оно кад изгубиш са 93 поена :в
Mene zakopava odbrana, nikako da nabodem više od jednog klin šita, uz 4 boda od 3 igrača u odbrani 96 ovo kolo (Aguero otac i matera).
pa nije fantazi stvarno sport pa da napad dobija utakmice a odbrana turnire/lige.
U fantaziju je napad sve. Odbrana je user i treba uzeti sto normalniju sa minimalnim sredstvima.
Ja se ne bih bunio da mi svako kolo napadaci daju po gol, a odbrana da nema klin sit.
Jebeno je kad napadaci poste, a odbranu buse.
Samo nek napadaci bockaju, prezalicu odbranu
Bas su prebedni napadaci ove i prosle sezone, pored aguera nijedan normalan, uz bljeske kejna i ostina
Sredina glavna zato svi igraju sa 5 na sredini, jos 5 poena gol, a ne znas koga pre da stavis
У прошлом колу први на табели, сад сам 9. са заостатком од 64 бода. Лолчина.
Мареза сам имао у 4. колу, седмом и управо завршеном осмом. У та три кола је имао укупно 3 поена, а у осталих 5 кад га нисам имао накупио је 57.
lukaku igra ok ,vise manje konstanto, eventualno marsijal
Jel realno da odbrana jebena ne moze da mi donese vise od 3 boda ukupno?
I sa tim imao 80 bodova, serem im se usta.
Eto čim ga nema Aguero, odma' mož' da se igra :)
ФК Јандрија... i'cepio si ga ovo kolo.