Fantasy Vukajlija Premier Liga - Sezona 6

1. Ja sam posle 2 dana skautovanja timova i igrača konačno napravio svoj tim. Ozbiljno pristupam, kao i do sada, samo se nadam da ću izgurati ovaj put do kraja, prošle sezone među prva dva mesta od prvog pa do 27. ili 28. kola, posle sam postao neaktivan.
    Srećno svima, i treba mi kod za H2H jer tu nisam učlanjen. Hvatajte iznenađenja i izbegavajte precenjene :)
    Pozdrav

2. Упао сам, 30. сам ако сам добро пребројао, то вероватно значи да ће први пут бити мање учесника у односу на претходну сезону. Сад ћу да саставим тим.

3. http://www.bettingexpert.com/rs/blog/bettingexpert-liga-fantasy-fudbal

Ови направили своју лигу и наводно ће делити неке награде. Ништа не кошта да се приступи лиги, ја ћу ући.

4. Ел може још да се упадне?

5. Фала брт, појј

Уш'о сам 31. и тиме направио непарни број такмичара. Нисам 'тео, јбг. :/

6. Нисам 'тео, јбг. :/

Nisam ni ja Jordan, ali ZHAJK UME - ZHAJK ZNA

7. Жајк, није фора да играш бункерицу. хехе

Е, да вас питам, је л' може да се мења капитен док траје коло? Видим сад прва текма у 15 до 2, па онда има више њих у 4 и на крају Челси у пола 7, па сам мислио да метнем прво да буде капитен неко из прве текме, ако кикса, онда убацим неког из овог термина у четири, па ако и тај кикса, онда неко из термина у пола 7. Последњи пут сам ово игр'о 2012, па се не сећам - море л' то?

8. Бачај код у певете, улогово сам се после бога оца само ради тога лоло

9. Ja igram jako, hrabro, ofanzivno STRI NAPADAČA I STRI ODBRAMBENA! EDEN JE EDEN KAPITEN

10. istorijski pocetni sastav Obilica u 6. sezoni
    http://i.imgur.com/k7pPtSg.png

11. Пу! Таман рекох исплатило се инвестирати у Рунија, тренутно најбољег стрелца Премијер лиге, кад оно уписаше аутогол. П.С. Је л' има неко да није ставио Хазарда за капитена?

12. Pa runi nije ni sutnuo pa da se odbila, voker burazer plasirao u malu mrezu hahahaha

13. Ajmooo depaj prvenac iz slobodnjaka!

14. А јбг, лош ми стрим, а овај коментатор нешто вик'о "Руниии", јебем ли га.

15. I ja ga imam za kapitena jbg :s

16. Aha mislio sam da si gore napisao da ti je kapiten, jbg tvoja greaka dace on jos 2 komada !

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.