Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Колико је нелогично то што сам Коларова оставио на клупи и Јанмат ми у првој постави.
Ja ostavio kolarova na klupi zbog Aspilikuete :/
Dodje mi da sam sebe izbacim iz lige
Ja nzm kako EA ne smori vise da fura ove servere, najgori su vec godinama. Meni Kolarov u prvom timu :P
wild card
ja zaboravio darmijana na klupi i ubacio jebenog kresvela
85 poena za sad + 1 igrac u ponedeljak
9 poena kolarova ostade na klupi :((((((( roknucu se leba mi
Jbg moras da budes skaut ;)
54 i Škrtel i Minjole još. PRVI SAM JEBOTE!
ДАИИИ ЦОД...
Име тима Dosktig FK ili FK pre imena nem pojma..
Dobro je ovo za sad. Samo nek me ide ovako i zadovoljan sam. 2. u Klasik, 1. u H2H. Razmišljam da odigram ovaj bust 2-5-3 ovo kolo nešto nisam siguran da će Vilijams imati Klin Šit protiv mrtvog Sanderlenda.
ПОШАЉИ МИ КОД ЛАКИ
Добио си код.
Одлично сам стартовао, имао бих још 10-ак бодова више да Бентеке синоћ није погодио пречку на Клајнов центаршут, већ сам је био видео у голу лоло
Имам још 3 "милиона" у буџету, мислим да ћу заменити Озила Санчезом. Ипак морам имати једног скупог убицу, не може на дуже стазе без таквог.
A zeza me celzi matic, ivanovic i azar zestoko, a i kane nije uopste isti igrac kao prosle sezone
Ja sam Kejna prodao i doveo Gomisa. I ja imam tu trojicu iz Čelzija a sad igraju sa VBA daće Bog da imaju klin šit i da Eden uradi nešto!
Pa da i ja razmisljam da prodam Kejna u sl kolu
Računam da mora Kejn proraditi, ne bih sad da ga prodam pa da metne gol i onda popizdim
Претпоследњи :в урадио дивљакушу
http://i.imgur.com/Lb8QdZY.png
а ви се сад зајебите и препишите
ja izbacih bentekea jebenog i uzo runija, i ovaj ga dade a ovaj srek nista
elem sledece kolko cu da iskombinujem il agera il bentekea da vrnem, i barklija mjesto kutinja
http://i.imgur.com/2RAen5b.png