Fantasy Vukajlija Premier Liga - Sezona 6

1. јебено је јер скоро нико од главних играча није баш покидао и сад сви оће мењају... ено пише мост трансферс оут РУНИ... ал тек је друго коло јебига, не може свако у сваком колу да да гол/дода/клин шит... углавном биће занимљиво, ја играм први пут и наложио сам се ненормално...

2. Šeko sledeće kolo protiv mene u H2H. Bićeš jeban metodom Labuđani Vilijams-Gomis!

3. loool, imamo gomisa,ako ti vilijams bude imo klin sit ima i moj fabijanski na golu, decko neutralisao sam ti metodu keke

4. Videćemo dal ćeš neutralisati i ostale metode!

5. ne daj da te moj los start zavara, imam ja jos par trikova u zadnjem dzepu dolche gabana farmerica

6. jebeni aguero je vec poskupeo i sjebao mi predvidjene trasfere i sad moram da idem u -4 i da jos kupim onog kog nisam hteo..

7. volim kad mi za agera fali 0.1 mil

8. Jedan Aguero je morao biti kupljen na pocetku sezone

9. Odradjen wild card, sastavljen idealan tim, sto ste pobegli bodovima, pobegli ste

10. Da li će Gracijano Pele konačno uraditi nešto protiv Votforda ili ću opet zajedno sa velikim brojem igrača ove igre pojesti žestoko govno????

11. Tesko da ce Pele nesto da uradi ozbiljnije... Kad ce da ubace Pedra ??

12. Dajte kod za klasik
    Da vas otkinem od kurčevine

13. nisi nam rod
    nema kod

14. Pedro ubacen, cena 9,5 miliona

15. Pedro ubacen, cena 9,5 miliona

PHAHAHAHAHAHHAHAHA PA JA NEMAM PARE NI ZA OVE IZ BURMUTA A NE ZA PEDRA!

16. Sta kazete na Kane >
    Lukaku <
    trasfer

17. jebem ti rooneya....................

18. Нисам глед'о текму баш од самог почетка, а малопре баш видим на сажецима после текме да је на почетку Рунију поништен чист гол. Маму да јебем судији педеру! Баш сам ставио Рунија за капитена ово коло, им'о сам осећај да ће да забије, ал' ето...

19. A za transfer nista? Smoling mi dobio 6 p

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.