koliko stepeni je u tebi?

1. u usta ga vista

u usta ga windows 7 :D

pa evo i jednog vica o ovome

-Kaze umro neki covek i posle odredjenog vremena vaskrsao, i sad, vraca se on kuci prolazi kroz naselje i nailazi na poznanika. Ovaj sav zabezeknut trlja oci ne moze da veruje, a tek ce mrtvac: USTA TI GA VISTAM! NISI VEROVAO ,A SAD? STA SAD? STA CEMO SAD?

2. izijem vragolane ====)

3. ova riba izgleda kao da je član beogradskog sindikata

Skeč <---x------------------------y--------> Radjard

x - pozicija najvećeg dijela čovječanstva u ovom spektru
    y - pozicija Hristova

4. ja sam pre dvadeset minuta progutao živin termometar. javljam rezultate predveče kad ga izbacim kroz čmer u vece šolju.

5. nadam se da ćeš umreti od komplikacia prosečni

6. ok drugari, iskenjao sam toplomer. brojka prikazana na chitachu iznosi 100 stepeni. mislim da je to realna temperatura. ipak je 5 sati dovoljno za uzorak unutrashneje toplote i mislim da se iza natsahine izvedbe krije masa velikih lazhi

7. Mene neka zima napala, garant uvod u prehladu. Tresem se ko Banja Luka/Skoplje/Haiti/Agadir. Zbogom....

8. fender kako si se samo setio pesme??? vidim ja nesto mi poznato na temi :DDD

9. inache prodajem polovan toplomer, lsabo korishcen, cena 50 dinara, reon bg

10. Србендо, кад си стално на Фејсу временом хтео-не хтео почнеш да памтиш све хитове Наташе Беквалац, Секе Алексић, Ане Николић, Марине Висковић и осталих естрадних уметница.

11. Мене у хладним и дугим ноћима греје компилација љубавних хитова Мићка Илића.
    https://youtu.be/cXUr5KW1wQ8

12. Srbendo, pingvini dobijaju rakchinu od tvog humora :(

13. Vragolasta tema.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.