U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
а ја гледам слике са иг де је нашминкана исфотошопирана и то мало другачије изгледа ал добро
al dobro sta realno malo obrve jace, bez sminke i da se ne depilira 2 nedelje u ono doba bi se teskijeh muka izvukla da ne ode na kruse i martinice
xaxaxaxax
ma ja imam teoriju da se ove neke ribe čak izružnjaju šminkom iskreno
Nešto se mislim, da je drugo vreme, Cari bi trebao ban par dana da se udari za onog Arapina što okačio ovde
treba njemu trajni, i dobio bi, kao što je na prošlom profilu, ali drugačija vremena došla.
Ma ne trajni, dobar je za forum, da glumi negativca, al mora ima neki red bemu lebac
menjam ga za stratimira
ај не скрећите ми са теме причајте о овим поповскима радујикама и осталима даје још неке те певачице да их оцењујемо
vuzi pp
haha slusaj ove mejmune a zna se ko na ovom sajtu banjava mejmune a ko odbanjava lol
*mejmune
https://scontent.fbeg5-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/456847053_497365479710890_2899858250234119756_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=aa7b47&_nc_eui2=AeEMAXv-MVaYIeFUKT-vgjo-Gmv7CHJe4K0aa_sIcl7grTeQpSaXipXWaiVmfCOAjzo0J7Rpm7ho-AyNRjbKBXUE&_nc_ohc=cUiKMOw8HGwQ7kNvgFXYxRU&_nc_ht=scontent.fbeg5-1.fna&oh=00_AYDc7Z4gpV5QbpiyIoabc0KRIW0Atmkr-6HhpNv-3FTe8w&oe=66D28CB4
za srce si me ujeo ovom izdajom pokazao si svoje pravo lice trissfag
fino dupence tho
Adaj batali ove ai generisane
Kako to mislis izdaja?I yen i triss su obadve lepe.
nije ovo ai skeletore ovo je cosplay kurva
naravno nećemo da se lažemo ovo je heavily doctored image ali osoba je stvarna
kad sam bio mlađi i nisam poznavao žene u dušu bio sam yennfag... sada malo drugačije gledam na stvari
nisam poznavao žene u dušu
ni sad ih ne poznajem ali nisam ni pre
mada moram priznati da me brinu malo dupeta koja ne mogu da stanu u šaku, ili ako bar ne staju da su odgovarajuće kakvoće da se mogu uhvatiti solidnim gripom
inače neka hvala