Добре пичке v2.0

1. Dobro, ja sam decko od 198cm i ne volim niske djevojke jer kad je cura dobra jos visoka, nijedna mala joj ne moze prici. Al dobro, ukusi su razliciti. Postujem

2. moj ćaća je jednom jebo nisku ženu, i zbog toga ja sad imam 178 umesto da imam 185. Zbog toga ja ne jebem žene ispod 170cm IZ PRINCIPA.

3. ja znam zenu 160 ima sina 2m, radi u trafici

4. hahahaha legende

5. ja znam zenu 160 ima sina 2m, radi u trafici

Hahahaha

6. te niske imaju samo dobru bulju uglavnom

imao sam jednu nisku
    tako je dobru bulju imala da nisam mogao da prestanem da je grizem za istu i da je lupam

7. hahahahaha krf ti ebem

8. Ja mnogo volim te male tipa Kija Kockar.
    Minijaturice
    Helihopterke

9. Ja volim da im mažem guzove nutellom i posipam mlevenom plazmom njamm

10. Ja volim da solim koku po kurcu da mi puse ne znam jese broji to

11. ma umočiš ga u voćni jogurt pa im podaš

12. dajte neku sliku, drvite kurac na dve strane...

13. upravo izvadila kažiprst iz šupka leonarda di kaprija. to se traži.

14. hahahahaaha Mister no ti si car evo ti još jednog primera https://cf.girlsaskguys.com/q2338018/b58446a6-692e-4e4d-a35e-9a558776fd96.jpg .Mada ova sigurno ima dobar pičić u koji bi mogo da uđem.

15. Kakav daunko mali taj

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.