Добре пичке v2.0

1. Dobra ali cemu traganje za ovim ruskinjama kad se srpkinje bolje ekspliciraju :/

2. Јбг, волим Рускиње још од појаве Ане Курњикове и Марије Кириленко.

3. Svakakvih sam žena u životu imao, i mršavih i debelih i niskih i visokih i oblik i ravnih i sa koca i sa konopca ali nikada nisam imao nijednu sa ovako savršenim sisama, patim evo 20 godina za takvim sisama baš.

4. https://www.instagram.com/marina_witch/

Evo ova splavarka iz Guberevca prije tačno godinu dana imala je 217 pratilaca i tek je počela da pokazuje guzove, sasvim slučajno moj drugar naletio, pratio on te heštegove i fazone, traži dobre pičke iz Srbije.
    Godinu dana kasnije - 1000 pretilaca više, dupe za dva broja veće i samo je nebo granica golotinje.
    A dobra mi je, jebozovna.

5. јебозовна јакако и нема шта класична српска курветина, тј сплаварка :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

6. Fino je ovo dajte jos srpskih instagram droplji

7. Zvale me neke ribe da dodjem u Banjaluku, kažu samo dodji, jeste da imaju blago šodersku facu ali valjda će me premostiti do nekih što valjaju, nadam se da ih ima ne znam koji kurac s bosankama, što su gadne u faci toliko

8. Skočko ova Ruskinja ima bolje dupe nego što ima sise ako mene pitaš. Mada svako gleda šta voli
    A ova iz Guberevca pa ja ne znam ružnije sise ne postoje nego što ih ona ima

9. Pričaš ti bosancu o estetici, moj Bohore

10. Nije ovo estetika, metastazo, to su sise.
    I to dobre sise.

Ova Wutch nema neke sise i mogu misliti da su još odvratnije dok je jebeš a one se razlijepe sa strane pa gledaš u prsnu kost al jebo bi je, da se ne sprdamo.

11. Ti si hodajući transfer blama, kao i svi bosanci uostalom

12. Nisam kafu popio, kasnije ću te zapišavati, pozz

13. Pa što je ne bi jebao nije ćopava nego razgovaramo čisto

14. Škudetto
    Nisam kafu popio, kasnije ću te zapišavati, pozz

Znaš kako, čak i da me zapišaš možeš dobaciti otprilike do članaka tako da i nije neka šteta, minoran si svakako :)

15. Skočko, baš se vidi da boraviš dosta vremena u društvu osmakinja

Znaš kako, čak i da me zapišaš možeš dobaciti otprilike do članaka tako da i nije neka šteta, minoran si svakako :)

Prevedeno, fora ti je ova- "mogu da me powrede ali ne i da me powrede"

16. Dajte bre balkanske kurve svadjajte se na drugoj temi

17. može kurve ali da su iz dobrih kuća pliz

18. odakle su ovi veljkovići?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.