Добре пичке v2.0

1. Opasna je picka nema tu sta al mi opasno ide na kurac, ne znam sto

2. Zato što instinktivno prepoznaješ da je fufa koja se slika gola po instagramima dok joj braća ginu na potezu Slavjansk - Volnovaha

3. Vjerovatno faca

Vjerovatno vacca

ona uspesna ti gowno mozda je i to

4. pa jesu, mozda ga i one nerviraju xd

5. Nerviraju me uspesne zene jer sam govno i nesiguran, realno

6. Ili što nikad nećeš da jebeš takve jbg nisi jedini :(

7. šta, jesu li im pičke nešto bolje od pičke jedne everidž pičke možda?

8. Vrv nisu, ali su lepše upakovane

9. Paninaro jedini pametan, jebe koze. Princip isti, a ne plaća blulagunove i desigual ešarpice.

10. Zato što instinktivno prepoznaješ da je fufa koja se slika gola po instagramima dok joj braća ginu na potezu Slavjansk - Volnovaha

Širi podršku za Ukrajinu. Mora vičeš "Slava Ukraini!" kad drkaš na nju

11. Treba Ukrajinska vlada da donese zakon da ove kurvetine negde dezuraju i da ih plodi ko stigne, tako se povecava ljudstvo i odbrambena snaga Ukrajine, s obzirom koliko brzo se napreduje u ovom ratu, taman ima vremena da svaki od tih odraste i osposobi se vojno

12. Brt bilo je kad je rat tek počeo, gomila njih prihod sa onlifensa donirala u slavu majke ukrajine. Lol. Domovina se pičkom brani.

A i serete svi odreda baš premnogo, pun svet kurvi, vama ukrajinske smetaju.

13. донирање лове украјини за рат против мајке русије је сиротињска спика почевши од ових онлифанер курви ако је истина у шта сумњам, преко донација западних држава па све до донација од фудбалских трансфера у виду мудрик челси

14. Doniranje para je sirotinjska spika?

I have several questions

15. бесмислено донирање пара је сиротињска спика*

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.