Guze za komad74

1. zavisnik
    Brate Komad, da se nisi malo precenila?Malo?

Jesam prijatelju i puno previše.....ali jebiga...zakon ponude i potražnje :P

nisam ja nudila...oni su tažili....

2. a krletu bi mogla na ovaj kvadriceps lijeve noge dati četvrt boda :) :) :)

dobar je, ima potencijala :P

3. Da li još neko čita naziv ove teme kao "guze na komad"?

4. Sta vam radi komad, oko malog prsta lagano.. Svaka cast gdjo komad, iz onakve situacije, Vi ste sve okrenuli na salu i malo oziveli ovaj mrtvi forum, cak i sa osmehom dovitljivo odgovarali na direktne uvrede, a bilo je i sjajnih doskocica.. Jedina mana je sto ste privukli dosta frikova ovog foruma, koji su ispuzali iz jazbina i podsetili me koliki sam glupan sto i dalje dolazim na ovaj sajt.. (ne mislim naravno na ove sa slikama, zajebancija je sve, mada smo mogli da prodjemo bez nekih slika..)

I ne slusajte zle komentare, sasvim solidno izgledate za Vase godine, za ovaj forum ste top model, sta je sve prolazilo ovuda..

5. Ja sam i stavio sliku zbog kvadricepsa. Stoji da je komad dobar komad, ali može keva da mi bude. Štaviše razlika između moje keve i nje ne nekih pet godina. Tako da, samo ljubayno mogu da kažem da ste, vi gospođo, savršeni za svoje godine.
    Poyy, ĉekam sliku u pvt.

6. Krle, imaš onako loš kvadriceps i upao si na vojnu akademiju? Ehehe, kakve kriterijume bih vam uveo, plakali biste svi majčin jogurt, jer bi se majčino mlijeko ukiselilo u vama.

7. Prilikom vazektomije, odstranjena su mu dva od četiri muda, a doktor je tokom operacije zaboravio žvaku u mošnicama.

8. nemoj brt samo onu svinju opet, pocinju nam lige, o kako cu bez tebe :(

9. HAAHHAHAHAHAHAHA KAKVA SKECHINA

10. okej kao veliki revolucioner kakav jesam, uskoro cu da pomerim granice i slikacu golu kurcinu, ionako me niko od vas nece videti uzivo

11. ako dobijem potvrdu od moderatora da mi nece biti uklonjena slika i da necu biti banovan postavljam koorcinu

12. нема ко да те банује, стави слободно

13. ok kad se vrati iz restorana stavljam kurcinu plus slike gole bulje

14. Lepri slikaj stomak

15. dečki...vjerujem da imate dijelove tijela kojima bi se radije pohvalili, ali traži se guza :)

16. радо мицика, али ми гуза изгледа смежурано, као у неког осамдесетогодишњака, веруј ми да је овако лепше

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.