SRANJE SA IMIGRANTIMA

1. Jebem i imigrantima i sudiji mater

2. Hahahaha jebaše im majku. Al možda je i fejk jer ovaj stalno viče alahu ekber

3. "Al možda je i fejk jer ovaj stalno viče alahu ekber"

И ја то контам, да виче "господи помилуј", па да кажеш да није фејк

4. stratimir

Hahahaha jebaše im majku. Al možda je i fejk jer ovaj stalno viče alahu ekber

Meni je do jaja sto se dernja pun sebe "ALAHU EKBER" pa kada ih je ovaj roknuo onako posrano i zbunjeno "allahu ekber, allahu ekber?"

Resetovo se na fabricka podesavanja, ostalo mu samo ono sto su mu ugravirali na cip. :D

Inace nije ih Rus trefio, vec Asadov pilot. Ovo je iz marta pre dve godine.

5. Toma prorokuje da će crni majmuni ispiti sve reke u Srbiji treba ih pobiti!

6. U startu je glupost. Lik sa slike je Kurd, koji se bori protiv ID-a. To se vidi po žuto-zelenoj oznaci na njegovoj levoj ruci. Nije najgore kad ne znaš, najgore je kad ne znaš da ne znaš, a nećeš da naučiš, nego veruješ u ovakve manipulacije. I to još providne do jaja.

7. A jeste... Svi izgledaju ko manekeni. Sigurno je džihadista, čim je ćelav, debeo i ružan. Nego, moja greška. Lik zaista nije Kurd, već je Libanac iz Hezbolaha, proiranske šiitske milicije koja se bori protiv IS-a, a na strani Asada. Evo uporedi njihovu zastavu sa znakom na rukavu debelog.
    http://www.michaeltotten.com/archives/images/Hezbollah%20Flag.JPG
    Ne znam šta ti više treba.

8. A Hezbolah je inace dobar u P.M. Uopste se nisu krljali sa Hriscanima u Bejrutu. I, osim toga, sta ce on tu kao izbeglica, kad u Libanu nije rat? Ne svidja mu se sto muslimanski kafici nisu uz obalu?
    Inace, tamo nisi covek ako nisi debo.

9. Pa ove slike su samo simbolične. Nemaju propagandu samo antife i ostali retardi koji hoće da proguraju islam u Evropu.

10. Сви муслимани су зли, поготово ако су дебели

11. A to ako se borio za Hezbolah i sad je izbeglica može da znači samo da je dezerter.

12. E moj ti, koliko je Srba dezertiralo za vreme devedesetih, koliko ih je od mobilizacije pobeglo na Zapad...

Pa ove slike su samo simbolične. Nemaju propagandu samo antife i ostali retardi koji hoće da proguraju islam u Evropu.

Simbolične, u smislu da na njima piše laž, koliko vidim.

13. Расни, какво је твоје мишљење о дезертерима из армије ИСИС-а?

14. Расни, какво је твоје мишљење о дезертерима из армије ИСИС-а?

Pozvati ih da se predaju i da neće snositi nikakve posledice i onda ih porokati naravno.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.