SRANJE SA IMIGRANTIMA

1. Mislim da onaj klasican Parrot moze da se nadje za oko 300$. Skuplji modeli koje ovaj koristi su od 1000 do 1500 zelenih i to su vec profi.

Za Parrot mislim da je najdalje sto smes da ga posaljes, a da ne izgubis signal oko 200m. Vozis ga Android aplikacijom sa telefona ili tableta. Na tome pratis i kameru.

2. https://www.youtube.com/watch?v=_Zu_tkk9be0
    Ovaj brat, Dragan Trifunović, sad fura nekih petnaestak soma evra opreme u vazduhu kad snima

3. Znaci za osamnesti rodjendan kupujem dron a ne golfa dvicu.

4. https://i.imgflip.com/swj2q.jpg
    Danas na protestu protiv primanja Kosova* u Unesko.

5. stratimir
    Procitali ste 90% napisanog, mogu da se kladim, i ti i deky i autobus.

Прочитам почетак реченице, схватим да је лупетање и то ми је довољно да вас напушим. Недобог линкове да отварам.
    Ево овај ајероплан окачио неку вијест како су затворили неке борце за људска права у С.А (као да се то први пут дешава код њих) и то повезује са ситуацијом са имигрантима. И шта даље причати с таквом лобањом. Па матори по тој логици мого си ладно окачити историјски чланак о Мухамеду, и то је у некој корелацији.

Да не причам даље што сваки међед зна да С.А. одавно подржава разне терористичке и џихадистичке групе, а њему је то као "шок невјера јесам вам реко видите да сам у праву"

6. SA glavni podstrekač imigranata da jebu Evropu. Šta nije jasno?

7. Ај објасни ту теорију својим ријечима без качења линкова и са минимумом лупетања па можда и прочитам читав пост.

8. Koliko je imigranta primila SA?
    Ko daje pare, oružije i obučava borce opozicije a moguće i ISIS?
    Da li je SA nudlia Evropi pomoć tj Nemačkoj od 300 džamija?
    Da li je SA produžena ruka Amerike?

9. asi mu objasnio jebenti xD

10. Jbg glupo pitanje jos gluplji odgovor ahahha

11. који си ти дебил љеб те јебо

12. Brt to što si ti pitao je isto kao da si me pitao da li su SAD same sebe napale 11/9. Svi znaju da jesu al neće nikada priznati.

13. Ili očigledniji primer.
    Zvezda namešta utakmice. Svi znaju da je tako a niko ne priznaje.

Neće SA reći šaljemo vam 5 miliona imigranata hahaha

14. stratimir
    Brt to što si ti pitao je isto kao da si me pitao da li su SAD same sebe napale 11/9. Svi znaju da jesu al neće nikada priznati.

ЈЕБО МЕ БОГ ШТО СЕ УОПШТЕ РАСПРАВЉАМ С ЈЕБЕНИМ ПАЉАНИНОМ
    едит: ретардираним паљанином средњошколцем

15. A da se vi meni i ajeroplanu kolektivno napušite kurca i pustite nas da raspravljamo o imigrantima i da razmenjujemo vesti.

Ako oćete čitajte, ako nećete napušite nam se kurca debilčine.

16. Inace onaj gore link sto sam okacio je sranje u Sloveniji kad pale kamp zbog spore registracije.

17. пуши курац паљански аутистични дечаче

18. Autistična ti familija.

19. I vrati se u rupu odakle si izašao.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.