SRANJE SA IMIGRANTIMA

1. Kako moze da ima ista prava crnac koji dodje u Srbiju i Srbin.
    A što je najgore oni imaju veća prava i od Srba.

ne brt, ovo je situacija sa mađarima

2. E pa maldje generacije, znaci moji vrsnjaci bi svi ratovali kad bi doslo do sranja. Bukvalno svi.

3. ne znam de ti živiš rasni, mlađi si od mene par godina i znam sigurare da niko od mojih ortaka nije baš lud za ratovanjem

4. за кога би ратовали раснић? та твоја генерација свјежег топовског меса.
    јер кроз хиљаде година историје ратовања а поготово на основу свјежих успомена нашег последњег отаџбинског рата видјели смо да су ратни ветерани углавном жешће јебани и на крају се питају: јер сам се ја за ово борија и сад скакућем на једној нози јер штаке су скупе а социјално је килаво??

5. Za RS i odvajanje od federacije kao i za zadovoljstvo ratovanja protiv balija.

6. E pa maldje generacije, znaci moji vrsnjaci bi svi ratovali kad bi doslo do sranja. Bukvalno svi.

Sva sreća pa imate starije generacije da vam, bar dok drže kontrolu nad zemljom, upute par vaspitnih ćuški. Šta znaš ti o ratu, Rasni, misliš da je zezanje? Pogotovo u Bosni. Ne znam kakav si kao osoba, ali verujem da bi posle tri meseca držanja fronta dozivao noću mamu. Kao i mnogo hrabriji od tebe, uostalom.

7. Ma on nije ni iz vazdušne pucao pusti ga. Kapiram da bi se usrao da mu daš pištolj na svadbi da puca a ne da mu uvališ automat koji ne zna ni da otkoči.

8. за КОГА би ратовали, а не за који циљ, то је питање. циљ увијек можеш да замислиш у глави да психички превазићеш јебање од стране старјешина

9. Ratovao bi za RS. Dakle za otadžbinu.

10. Imaš li ti čoveka u sebi, gajiš li ga, pomalo? I tako, većina ovde uopšte?

Валдемаре, свашта бих ти написао, али због поштовања према теби и твом образовању, као и томе што си старији од мене, ипка ћу се суздржати јер нисам животиња коју воде нагони него човек. А и немам намеру да мењам Грањку.

11. Валдемаре, свашта бих ти написао, али због поштовања према теби и твом образовању, као и томе што си старији од мене, ипка ћу се суздржати јер нисам животиња коју воде нагони него човек. А и немам намеру да мењам Грањку.

Fendere, mene je malo zapanjio tvoj post, pa je i pitanje bilo malo ekstremno. S poštovanjem, neću ni ja tebe vređati, čoveče koji proglašavaš nesrećnu decu pripadnika drugog naroda za divlje životinje.

12. Evo rasnee i ja sam mlad kao ti lolol, i niko koga ja poznajem ne bi ratovao, niti se lozi na ta sranja kao kljuse neko.

13. E jebi ga izgleda da bi nas 15 branilo RS.

14. Rasni, ja bih ratovao, ako bi došlo do toga. Imam iskustva u KZB-u, pola mojih je u Srebrenici, svi su mi prošli kroz to. Ali samo daj nemoj te fore sa ratom, rat dolazi na kraju, kad više ništa ne možeš. Ne prizivaj zlo. Nisi se nagledao, ne znaš.

15. аутолимарско одјељење је увијек било зајебано и милитаристички настројено. 15 њих могу свашта да ураде. ми металостругари смо другачије размишљали, више пацифистички

16. Pa ne bi ja zapocinjao rat, al zapocece ga balije kad skontaju da su jaci od nas.

17. Успут азиланти већ сада код нас имају боље услове него што имају азиланти у белгији. У белгији си по катанцем пола дана, тако да ти тај азил дође као затвор. Такође могу вам из прве руке рећи да су 90 посто њих говна највећа, ултра исламисти лопови и ретарди. Црнци које сам упознао тамо су били готивци из Гане, међутим авганистанци су били озбиљне козојебачке ћелаве њушке. Ово све причам за малолетне азиланте, сви су били негде око 16-17 година. Знам, био сам тамо, лежао пар дана, говнар авганистанац се молио целу ноћ, одузимају ти телефон ови из управе и сва чуда чим уђеш, једеш неке сплачине, имаш часове лажне белгијске историје...

18. Stvarno fendere kaako možeš da kažeš za mladunče crnca da je životinja!

19. каже се човјеколики црнац

20. Stvarno fendere kaako možeš da kažeš za mladunče crnca da je životinja!

Ахахаха! А ниииије!