Prijava

Ја сам чуо да ће да се групишу на карабурми и да ће тражити независност

Samo se vi zajebavajte. Najebaćemo svi. Postaćemo ISIS provincija.

Najgore mi je kad odem da kupim lebac, mlekce i ostale za života neophodne namirnice, a njih 321 u prodavnci, dođem na red na kasi, a kasirka me zbog tamnije kose i očiju gleda s prezirom ko da sam njihov :'(, a onda im se vidi neko olakšanje kad progovorim na našem jeziku.

Jebeš mi sve, Srbija je najtolerantnija zemlja u Evropi.

ХАХА ЈА СВЕ ОВО КАД ВИДИМ СЕТИМ СЕ КРАЈА ОСАМДЕСЕТИХ И МИЛИОНА РУМУНА КОЈИ СУ БЕЖАЛИ КА ЗАПАДУ А ОНИ КОЈИ НИСУ МОГЛИ НИГДЕ ОСТАЈАЛИ ОВДЕ И РАДИЛИ ЗА ЈЕДНУ "ЧРВЕНУ" ДНЕВНО, ШТО ЈЕ ОТПРИЛИКЕ КАО САД 500 ДИНЏИ ДА ДАШ НЕКОМ ДА ТИ РАДИ ЦЕО ДАН У ПОЉУ НПР. И КАД СЕ СРАЊЕ СРЕДИЛО ОНИ СЕ ВРАТИЛИ ГАЈББИ, МОДЕРНИЗОВАЛИ ДРЖАВУ, ПРОСПЕРИРАЛИ, УШЛИ У УНИЈУ, МЛАТЕ КИНТУ ТОЛИКО ДА САД НАШИ ЉУДИ ИДУ ТАМО ДА РАДЕ ЗА МИНИМАЛАЦ. ТАКО ДА НЕ БОЈТЕ СЕ, И ОВИ ЋЕ ДОЋИ И БИТИ И ПРОЋИ... И НА КРАЈУ СВИ ЋЕ ЗАВРШИТИ УСПЕШНИ НЕГДЕ И СА ГОМИЛОМ ЛОВЕ, А МИ ОСТАЈЕМО ТУ ГДЕ ЈЕСМО СА ГОВНИМА НА ВЛАСТИ И ТАКО ТРЕБА, ЈЕР СМО ИХ МИ ГЛАСАЛИ А НЕ ИЗБЕГЛИЦА ИЗ СИРИЈЕ. ТАКО ДА МЕНЕ ВИШЕ БРИНЕ ШТА МИСЛИТЕ О СРАЊУ СА ВУЧИЋЕМ ГОВНЕТОМ НА ВЛАСТИ? АКО СУ НАМА АЗИЛАНТИ НАЈВЕЋИ ПРОБЛЕМ ДАНАС, ОНДА СМО МИ СРЕЋАН НАРОД...

добар је бре вучић брате само да узмемо још коју титулу

Vučić je super brt znas koliko pluseva dobijes na postere sa njim jbt.

са шеснес страна сам чуо да добијају по типа 10-12 евра по дану док блејкаре овде. мало је невероватно, мада опет боље него да баш одмах крену да пљачкају, док се мало не аклиматизују. јел чуо још неко то?

Ja cuo da trose oko 20-50 evra dnevno i da nam pune kasu.

dodju bre u hotel, ne pitaju za cenu sobe, dovedu kurve, budu fazon dva-tri sata i odu
dokumenta nikakva sem azilantskih papira navodno nemaju

PUNI SU LOVE, PUNI

има и тога ал нису сви. прво имаш ове што овде долазе невезано, а исто су нека арапско муслиманска прича, њих има гомиле још од раније, дало се приметити ко је гледао. има и сиротиње, има и средње приче, људи који су били солидно ситуирани и имућни пре рата па за сад имају.

и не капирам шта се јебено чека, што не крену тамо где су кренули? и дал и даље има овако јак прилив?

МИ СЛАВИМО ПОПЛАВУ ЈЕР ИХ ЈЕ ОТЕРАЛА ИЗ ОБР ХОТЕЛА. ИНАЧЕ БИЛО ЈЕ СИРОТИЊЕ, АЛИ У МАЊЕМ БРОЈУ. УГЛАВНОМ СУ БИЛИ СВИ БОГАТИ БАЛОТЕЛИЈИ. НЕ ЛАЖЕМ, СВИ БАЛОТЕЛИ ФРИЗУРЕ СВИ БАЛОТЕЛИ АЈФОНЕ И ТАБЛЕТЕ И СВИ БАЛОТЕЛИ ЈАКНЕ

ХАХАХА СТАРИЈИ ТАМНОПУТИ ЧОВЕК. ПА ТО САМ БИО ЈА, ЛОЛ

ТРЕБА УЗЕТ РАЛО И УПРЕГНУТ ЦРЊЕ И ПОСЛАТИ ИХ ДА ОРУ НЕЂЕ НЕШТО ЗА ШАКУ РИБИЗЛА ДНЕВНО

ИЛИ НЕКА КОПАЈУ МЕТРО БЕОГРАД НОВИ САД

Uglavnom pratio je po uscu, ona usla u prevoz i on usao ona izasla a on nije, ona opet usla u sledeci prevoz on je cekao na sledecoj stanici i izasao na zadnjoj kad i ona pa je zvala policiju.

ma znam, normalno da ne mislim na sve

ni ovi naši nisu naivni, naplaćivali su im prevoz od vranja do bga oko 40-60e po čoveku. i onda milion njih naguraju u neka kola ili kombi i teraj.

7-8 ljudi je u valjevu uhapšeno jer su pružali utočište emigrantima u svojim kućama, naravno za skromnu cenu od 30-40e po noćenju

a ni meni nije najjasnije zašto ne idu, možda im lepo ovde

Kapiram da ce svi da ostanu iskljucivo u Beogradu jer u ostatku Srbije jedva i lokalno stanovnistvo zivi.

Слепи Туљан
ТРЕБА УЗЕТ РАЛО И УПРЕГНУТ ЦРЊЕ И ПОСЛАТИ ИХ ДА ОРУ НЕЂЕ НЕШТО ЗА ШАКУ РИБИЗЛА ДНЕВНО

ИЛИ НЕКА КОПАЈУ МЕТРО БЕОГРАД НОВИ САД

ОДИ ЉУБИ БРТ У КУРЧИЋ МАЛЕНИ :*

иначе пре неки дан сам први пут снимио нешто овако. две црнкиње од 12-14 година са ранчевима се возе тролом. начи као најобичније ученице итд. и на некој другој станици улази црнац у шуљи са ташном фул фазон. веома чудновато је то било.