U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Slazem se da su imali interes da te brojke naduvavaju, ali ko god smatra da ih nema
ni pola od toga
moze da ode i sam proveri i uveri se iz prve ruke..
Ja lepo rekoh još u tom postu
Čim šipac poraste ide kod braće u Švajcarsku ili Englesku. Pa bar pola ih je u emigraciji
Što se tiče njihovog nataliteta nisam više toliko siguran. Ono nešto malo što sam imao prilike da pročitam o Kosovu po netu od proglašenja nezavisnosti vezano za ukupnu situaciju kod njih, govori zapravo o tome da im natalitet više nije toliko veliki kao što je nekad bio slučaj. Pretpostavljam da se radi o nekakvoj modernizaciji društva pa žene više ne žele da služe samo za rasplod.
Ma gde nije toliki ne zajebavajte. Malo se emancipovale ove po gradovima na selima serijat ko u arabiji
Šta ti je život, po kosovu rađaju po 6-7 ko iz pičke, a mi kad kupimo, jedva jedno, i to joj teško mamu joj jebem.
On da kupuje, ona da gai
Šta ti je život, po kosovu rađaju po 6-7 ko iz pičke, a mi kad kupimo, jedva jedno, i to joj teško mamu joj jebem.
Кад нам продају шкарт робу јбг.
kažu dole 4 mjeseca trudnoća traje
menstruacija svakih pola godine
nema dežurne apoteke u nedelju
Veliki bonusi za 7.dijete.
кондоми фабрички са рупом
Ja sam čuo da imaju fabrike beba, radi oko 50 žena, godišnje izbace 100 beba.
13. i 14. plata, topli obrok...
Benificirani radni staž.
300% povećanje plate tokom trudničkog
Problem je što imaju malu penziju, minimalac, al' sva deca su u obavezi da joj daju 5% svojih primanja, pa što deca rade duže u Nemačkoj to joj veća penzija.
albanke radjaju kobilice!!1
Moram da kažem da sam ponosan na rasnija što ova tema i dalje živi za razliku od trućevog plagijata!
I ja stalno koristim ovu temu da proverim jel mi sa Rasnim sve OK. I odmah izrazavam svoju zabrinutost jer ga nema.
On Tuesday, the International Organization for Migration announced that a staggering 102,547 migrants landed on islands of Greece. Another 7,507 migrants landed in Italy since January.
Okupacija se nastavlja nesmanjenim tempom