U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Slazem se da su imali interes da te brojke naduvavaju, ali ko god smatra da ih nema
ni pola od toga
moze da ode i sam proveri i uveri se iz prve ruke..
Ja lepo rekoh još u tom postu
Čim šipac poraste ide kod braće u Švajcarsku ili Englesku. Pa bar pola ih je u emigraciji
Što se tiče njihovog nataliteta nisam više toliko siguran. Ono nešto malo što sam imao prilike da pročitam o Kosovu po netu od proglašenja nezavisnosti vezano za ukupnu situaciju kod njih, govori zapravo o tome da im natalitet više nije toliko veliki kao što je nekad bio slučaj. Pretpostavljam da se radi o nekakvoj modernizaciji društva pa žene više ne žele da služe samo za rasplod.
Ma gde nije toliki ne zajebavajte. Malo se emancipovale ove po gradovima na selima serijat ko u arabiji
Šta ti je život, po kosovu rađaju po 6-7 ko iz pičke, a mi kad kupimo, jedva jedno, i to joj teško mamu joj jebem.
On da kupuje, ona da gai
Šta ti je život, po kosovu rađaju po 6-7 ko iz pičke, a mi kad kupimo, jedva jedno, i to joj teško mamu joj jebem.
Кад нам продају шкарт робу јбг.
kažu dole 4 mjeseca trudnoća traje
menstruacija svakih pola godine
nema dežurne apoteke u nedelju
Veliki bonusi za 7.dijete.
кондоми фабрички са рупом
Ja sam čuo da imaju fabrike beba, radi oko 50 žena, godišnje izbace 100 beba.
13. i 14. plata, topli obrok...
Benificirani radni staž.
300% povećanje plate tokom trudničkog
Problem je što imaju malu penziju, minimalac, al' sva deca su u obavezi da joj daju 5% svojih primanja, pa što deca rade duže u Nemačkoj to joj veća penzija.
albanke radjaju kobilice!!1
Moram da kažem da sam ponosan na rasnija što ova tema i dalje živi za razliku od trućevog plagijata!
I ja stalno koristim ovu temu da proverim jel mi sa Rasnim sve OK. I odmah izrazavam svoju zabrinutost jer ga nema.
On Tuesday, the International Organization for Migration announced that a staggering 102,547 migrants landed on islands of Greece. Another 7,507 migrants landed in Italy since January.
Okupacija se nastavlja nesmanjenim tempom