Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Napravio bih zid prema MK i Kosovu (jbg, jebaćemo im majku kad tad ali su trenutno van naše vlasti). Zid bi se sastojao od 3 manja zida. Izmadju pojedinačnih zidova bi bile tampon zone sa senzorima odnosnondimnim bombama i svetlećim raketama. Formirao bih stotinjak mobilnih timova koji bi imali suzavac, gumene metke, kerove i kalašnjikove. Takodje bih stalno imao jedan helikopter uvek aktivan.
Balkanska ruta bi se počela zaobilaziti odmah.
Ipak je samo retard
Hahahahaha. Progutao mi post, mislio si da je nepobediv?
Rasni, nasmejao si me kao babe Andrija Milošević.
Pa znaš li ti koliko bi taj zid koštao? Da ne pričam o ceni uklanjanja za par godina.
Šta znaš, i Karađorđe je bio sića, pa ispade jedan od najboljih vojskovođa svog vremena, al' jbg, nije svaki rajetin Karađorđe
a glavnokomanudujuci bosko buha i sirogojno.
pogledaj uzicku republiku.imas tu dobrih taktickih zamisli.
Care, što se ono kaže "boj ne bije oružje, već srce u junaka".
Rasni, ti si se izgleda opredelio za oružje, umesto za srce koje je mnogo jače.
Znate li koliko nas koštaju imigranti dnevno?
Evo dok sam ovo napisao već su potrošili naših 10 evra.
Rasni, više profitiramo od njih, nego što nam potroše, da nema toliko pandura i medicinske pomoći dole koji dobijaju + dnevnice za ta dežurstva, verovatno ne bi smo ni osetili finansijski tu migrantsku krizu.
Ma minsko polje na granicu, Kim Jong stajl. Samo ptice da prelaze.
edit: i dronovi
Evo dok sam ovo napisao već su potrošili naših 10 evra.
Mislim da bi izgradnja tog zida bila mnogo veći trošak, a još bi nam, kad krenemo da im jebemo majku, predstavljao granicu koju bi oni branili, to jest, lepo smo bi ih utvrdili od nas samih.
Asamo pregaziti taj zid kad im budemo jebali mamu.
Čume će da donira mašine za gradnju zida.
Rasniju kad bi neko dao tolika sredstva i vojsku da vodi na izbeglice, nedelju dana posle bi u Beogradu bila svečano proglašena Nova Sirijska Džamahirija
Koji si ti biser, prvo im napraviš odličnu fortifikaciju, u tri nivoa, koju će braniti svime što imaju, a onda da je gaziš, pri čemu će da pogine trećina onih koji to rade, a gazićeš ne znam čime, valjda mnogobrojnim tenkovima koje naša vojska poseduje, ili bagerima, šta li. Osim toga, i da imaš iks tenkova, ne možeš probiti te zidove na broju mesta dovoljnom za masovan pokret i prelazak pešadijskih trupa, ako ne planiraš da pešadija upada u uska grla, u kojima će da strada bar pedeset posto više nego da nastupa raštrkano, koristeći pogodnosti konfiguracije terena. Bolje odustani ti od tog zida dok još ima vremena.
Davno sam ja govorio da treba slati male, mobilne odrede treniranih mangulica da krstare granicama
Rasni, razmisli, kakav si ti vojni taktičar?
http://s17.postimg.org/f95uxsg27/Untitled_4.jpg
ahahahahahaha
hahahaha
Prilikom gradnje zida ga miniraš.
-rasni je.