SRANJE SA IMIGRANTIMA

1. хм, а шта су онда вучића инструирали ових дана? сигурно није поступио противно препоруци. једино ако вучић позива да се не прави контра-митинг.

а због чега се, иначе, протестује?

Što se stvarno protestvuje, fale tikepa?

2. Ja evo pojma nemam da se sprema protest. A ne znam ni zbog cega. Sta ti je medijski mrak.
    Procitah negdje izjavu nekog od opozicionara : "Vlast ce biti odgovorna ako padne krv". Pa jebem li ti krvavu majku u picku, sad cu postati najvatreniji pristalica Dodika.

3. REMOVE KEBAB ŠALABE

4. Šalabajzer
    Ja evo pojma nemam da se sprema protest. A ne znam ni zbog cega. Sta ti je medijski mrak.
    Procitah negdje izjavu nekog od opozicionara : "Vlast ce biti odgovorna ako padne krv". Pa jebem li ti krvavu majku u picku, sad cu postati najvatreniji pristalica Dodika.

Dodik jeste lopov, ali kad pogledaš opoziciju, pa on je BOG. Zato treba policija da udari svim sredstvima na govna mater im jebem.

5. A jedina razlika je ta što je Vučić marioneta zapada, a Dodik je pravi Srbin i jebe svima majku.
    Ja bih bio isti kao Dodik na vlasti, samo bi manje krao.

6. Treba iskulirati jos do Novembra i izbora u USA, ali govna to znaju i zato zapinju iz petnih zila da dotle sto vise pomaknu sve procese koji vode ujebavanju Srba.

7. Torazulu, sve zavisi od nas. Ako se na kontra protestu skupi 5x više i jebe ovima majku, Bosić i ostale pičke neće izaći iz svojih rupa do lokalnih izbora kod na.

8. torazulu
    Treba iskulirati jos do Novembra i izbora u USA, ali govna to znaju i zato zapinju iz petnih zila da dotle sto vise pomaknu sve procese koji vode ujebavanju Srba.

Zato što je opšte poznato da će USA posle izbora napraviti veliki zaokret u svojoj politici prema Srbiji i srbima.

9. Ja mislim da su i vanzemaljci protiv nas.

10. @Dionisyo

Naravno da nece da kaze "Oh izvinite molim vas, (Tramp pada na kolena), za sve ove godine izdrkavanja nad vama, MOLIM vas, jel OK da vam pomognemo da podavite sve siptare i da vam damo albaniju? Cela federacija u bosni da bude pretvorena u farmu svinja, zgrada dnevnog avaza da bude prasiliste? Da vam isporucimo sve sudije haskog govneta na izdrzavanje kazne u padinjaku, a blera i klintona da namazemo katranom i spalimo na terazijama...

ALI nece biti ni ovako. Jos ako bi se desio Brexit, a sve su sanse desice se, ako turska bude odjebana a ima sanse, prioriteti ce se promeniti, i siptari i muslidze u bosni ce biti zadnja rupa na svirali.

11. U prevodu, pustiće nas da dišemo.

12. onaj tramp tamo lupeta gluposti ko da nece da pobedi.sve mu smeta. ameri se na to primili.ne zna vise sta da sere kako bi ih oterao.na kraju ce stvarno ukrstiti pise on i klintonova.

13. Ne lozite se,pobedice Klintonova.

14. Ako pobjedi Hilari, ja mislim da će odmah uperiti nuklearne rakete prema nama. To će nam biti kraj...

15. Mrze nas jer smo nebeski narod.

16. Posle prvog predsednika crnca i pedera ide i prva žena.

17. Ko je peder? Obama? haha

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.