Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
brt mislim da nisi skapirao ko je vodio 130:89 looooool
Inače ovo je poenta, zatrpalo se.
članicama olakšala primjena koncepta sigurne zemlje porijekla u postupcima azila. Na tom bi se popisu
za početak trebale nalaziti Albanija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Kosovo, Srbija i Turska.
Državljani tih sedam zemalja podnose oko 17 % od ukupnog broja zahtjeva za azil u EU-u. U
budućnosti i druge zemlje mogu biti uključene nakon temeljite procjene Komisije i postupka donošenja
suzakonodavnih tijela (Europski parlament i Vijeće).
http://www.021.rs/story/Info/Zanimljivosti/135114/Filipini-dobili-prvu-transrodnu-poslanicu.html
i na filipinima se sire zapadnjacki trendovi.
jel nasa dragica lgbt transfrodna cik vit dik ili je samo dragica?
Filipini su ti bukvalno deo SAD u svemu sem de iure brt
http://www.blic.rs/vesti/politika/lider-sdps-izlazi-na-crtu-nikolicu-lajic-za-blic-kandidovacu-se-za-predsednika-srbije/9y6rdtq
STIGAO NOVI PRECEDNIK!!
Vodili ste vi Srbijanci al pošto delimo Rasnog egal smo
Iz nabrojanih zemalja ode godišnje oko 150 000 hiljada ljudi. Znači dobijamo 150 000 balija godišnje.
dobijamo i 50 hijada studenata godisnje.
ne zna se sta je veca muka.
Dolazim vam i ja sad još malo tako da ste najebali ahahahah
a sta ces da studiras?
A probacu da upadnem na politicke nauke, a ako ne budem mogao arhitekturu definitivno.
Jesi ti sad treća ili četvrta?
Lol Rasni će da bude novi Dejan Vuk-Stanković
RASNI ODGOVORI NA PITANJE ŠTA SI SE USRO
A koja ću biti?
Sad kao ne znaš da sam 98.
budi moja ejvon dama
Hahaha pa nismo mi vodili nego vi
Ahahah kako je duhovit pseto ahahahahah
To što si 98 ne mora da znači da si treća. lol
Pitam zato što nisam bio sig da znaš kolko su srodni FPN i Arh, skroz različite stvari treba da se spremaju za prijemni, naročito što kod arh imaš i one makete i kurce i svega u pm.
Ovo pričam za Bgd, iako se svi nadamo da nećeš preći granicu.
Kad se setim kad smo dzoni kurajber i ja dobili po 180 dana bana zbog ovog govneta krezubog iz Bečmena.