Prijava

mozes ti da se smejes koliko hoćes ali nikada nećes skapirati čari ove skulpture. Znas zašto? Zato sto si mizerni nepoznavalac umetnickog izraza koji dane provodi u samo-zadovoljavanju, tvojim jezikom rečeno; drkajući kurac. i zato zaslužujesć da budeš umetnicki masakriran, i ja sada kazem - žuta tečnost, svuda po tvom licu

Treći svetski rat je na vratima

Biće rata kažu svi

Ukoliko Trampa potvrde elektori (izgleda da hoce), i ako stupi na vlast bez nekih sranja-bice vise-manje OK. Ovo sto se desilo u Turskoj treba posmatrati kroz Obaminu izjavu da imaju nacina da se osvete za navodno rusko hakovanje izbora u USA.

hoćes da kazes da je turska policija u toj meri pod uticajem SAD?

Mi uvijek pobjedimo u tim ratovima a Njenci uviiek izgube tako da nema razloga za briggu

Kupujem konzerve

kako biste nazvali svoj bataljon?

Pa to je valjda ta struja koja je pokusala puc i oborila ruski avion pre toga. Ovaj sto je pucao je pandur koji je dobio otkaz posle puca.

Fatih Gulen je najmiroljubiviji postojeći musliman.

Torazulu daj oprost eruu da ga odbanuju.

da, to ima smisla, al demokrate će sad svim sredstvima da se sluze da se domognu vlasti, a kao takvi smećari, pronaći će krivca u nekom šatro hakovanju. pitanje je sta će biti veceras sa elektorima, bas se velika propaganda vodi o lose kontrolisanim izborima.

SAD je kroz NATO alijansu u hrvatskoj cini mi se, pre par dana, saopstila kako bi u slucaju potrebe opet intervenisala na balkanu, ako se etnicki sukobi pojacaju i netrepeljivost predje granicu normale
?!

takođe, ako bude sranja na balkanu, mislim da će žarište biti u makedoniji jer tamo siptari bas formiraju svoje krugove a i stranke im uzimaju dosta procenta,znaci ima ih. makedonci su imali problema sa sobom tj sareni revolucionari su delovali, bas sam u doba kad je skupstina bila isprskana bojama.bio u skoplju ali po svemu sto sam video mogu reći da siptari samo cekaju priliku da izvade nozekalje. na centru u ulazu u carsiju pocinje sve albansko, i deo koji je deli sa centrom, siptari grade svoj trg koji će im sluziti za okupljanja. nedaleko od tog trga sto se pravi, stoji spomenik sa kojeg u sred skoplja visi siptarska zastava.
ako tamo izbije, naravno to će sa sobom.da povuce i sranja na kosovu i metohiji (jer evo u subotu su izbodena dva lika negde oko gnjilana), mi ćemo morati da reagujemo a hrvati samo cekaju svoju priliku da nam se najebu majke opet i opet otvore logore za decu. A po svoj prilici, mi opet nismo spremni vojno. To sto imamo ruske protivrakente sisteme itd ne sluzi kurcu jer nemamo mnogo obrazovanih vojnika. SAD neće svoju bazu na kosovu ostaviti neiskoriscenu. Hrvati će povaditi nozeve. Bugari će naravno nesto da sjebu na nama i moguće da će opet pohrliti ka delu makedonije. na istoku sranje već se desava jos samo d apocne na zapadu ali ako se s istoka povucd do nas, lako će do zapada

"Postojeći sistem je još uvijek moćan. Naši prijatelji koji imaju pozicije u zakonodavnim i upravnim tijelima trebaju naučiti njihove detalje i biti na oprezu cijelo vrijeme, tako da ih mogu transformirati i učiniti više plodonosnim u korist islama, u cilju provođenja restauracija širom zemlje. Međutim, oni bi trebali pričekati dok uslovi ne postanu povoljniji. Drugim riječima, oni ne bi trebali izaći na svjetlo prerano."

Gulen

Skoro isto imas i u deklaraciji izetbegovicevoj.

Rasni ja nikad nisam trazio da se neko banuje, odbanuje, umoduje, razmoduje, niti bilo sta drugo. Sta da mu oprastam, on je decko hteo da me isutira, ja hteo da ga pustim. A siguran sam da je dobar decko, voli Tolkina i te fore. Kad bi smo se upoznali i razmenili misljenja o ulozi Eldara u izgradnji srednje zemlje, sigurno bi se razvilo prijateljstvo. Posto ti je drugar, daj mi neki kontakt, a ja cu da probam da zamolim nekog od moderatora da ga odbanuju.

Ali ja navijam za Gulena, jer je on manje govno od ovih. Erdogan je najveći pas koji smatra bih svojom drzavom i nek ga Gulen jebe.

Ma samo pusti komopoliti pvt i odbanovace ga.

Gulen je meni neutralan lik koji samo hoće vlast. Ne mislim da iko ima uticaja, samo je moguće da ga USA gotivi jer ga i cuvaju. Svako je bolji od psa Erdogana.

Posto ti je drugar, daj mi neki kontakt, a ja cu da probam da zamolim nekog od moderatora da ga odbanuju.

Hahaha preljepo

Kurac na panj ide ako Rusi nisu koknuli sami ovog svog zarad nekih interesa. Da l Sirija da l da stave Turke u džep dublje videće se

Rusi završavaju rat. Pobunjenici su dobro sjebani a i ISIS. Sledeći je Idlib, a posle toga će samo da završe sa ISISom. Sirija će biti sjebana narednih godina terorističkim napadima ali Ruse boli kurac jer su ostvarili svoj interes.