SRANJE SA IMIGRANTIMA

1. Hah piše na blicu da su nam imigranti pretnja broj 1 po bezbednost.

2. Pre bih rekao da je ISIS samo salafijski, ne i vahabijski. Ne znam što bi sultani iz Saudi klana sarađivali sa tuđim kandidatom za halifu, ako su oni jedini prihvatili vahabijsko učenje i održali ga i onda kada su ih Osmanlije tukle iz sveg oružja. A da je instrument stvaranja Velike Arabije je besmisleno tvrditi jer takav koncept ne postoji, a ISIS otvoreno propoveda stvaranje novog Halifata i povratak svih "izgubljenih zemalja" (bivšeg dar al-islama).
    Što se Turaka tiče, sve i ako imaju neke neo-osmanističke težnje (u šta iskreno sumnjam i pored mutavog Erdogana, al ajd), onda im je Halifat direktni protivnik (a i u najekstremnijem i najnerealističnijem scenariju - povratku Osmanove dinastije - valja imati na umu da su svi sultani od Sulejmana I istovremeno i halife)

3. Čudi me da ti ne znaš za Veliku Arabiju? Znaš toliko toga al očito si slabije pokrio tu stranu

4. Jes, tačno sam lud da u ovo doba kuckam o saudskim salafijama i njihovim čežnjama.

5. Jes, tačno sam lud da u ovo doba kuckam o saudskim salafijama i njihovim čežnjama.

da u ovo doba

21:31:31

имамо још једног превремено пензионисаног

6. @Цар
    Života ti da li se to praviš lud ili pokušavaš da opravdaš milijarde dolara SA uložene u širenje islama i gradjenje džamija širom Evrope i sveta?
    Amerima su glavni saveznik pa su kralju Saudu dozvolili da tuku Jordan a za uzvrat obaraju cenu energenata da Rusiju što više srozaju ekonomski
    Boli uvo Amere što će neko napraviti kalifat ili novo carstvo dokle god igraju kako oni kažu. Ameri će od toga napraviti biznis (čitaj novi rat) gde će zaposliti svoju privredu.

Za Tursku sam siguran da će Erdogan sada pući na izborima što zbog sukoba sa KP što zbog zakona kojima pokušava da ukine sekularnost Turske države.
    Hoće hijabe i podeljene škole, zabranu rada za žene i sl.
    ISIS je za njega kao dar sa neba
    Nakon gubljenja izbora nastaje haos isceniran da se prenese sukob

Na moju veliku žalost sve ovo sam već video i doživeo što u Aziji što u Africi
    Sve počinje na već vidjen i uigran scenario
    Napališ sirotinju (koju si namerno proizveo u ogromnom broju) i čekaš da bukne
    A mora da bukne jer je glupan napravio kako mu vera nalaže 15toro dece pa nema čime da ih hrani jer ni školu nije završio. Onda krene da pljačka (naravno u ime velikog i najvećeg) i kao po pravilu to nekome od velikih sila baš odgovara u tom trenutku. Bilo da ruše Sadama, Jasera, Gadafija ili Asada pa ih titroše.
    A islam je takva vera
    Širi se nasiljem i ratovima od prvog dana do danas.

Migranti su prethodnica!
    Počeli su već da prave nerede u zemljama u kojima su ih primili.
    U Italiji štrajkuju jer im ne daju papire?!?!?
    Pa ko će da ti da papire da udješ i radiš šta hoćeš kad nemaš ni jedan dokaz ko si i šta si?
    U Belgiji, Nemačkoj i Francuskoj je na snazi samo jedan stepen niži od uvodjenja ratnog stanja. Policija šeta gradovima u grupama i dugim cevima. Svi odmori policije i vojske su prekinuti

7. Al realno ima ih malo za neko veće sranje. Treba ih još jedno 15 miliona za bilo šta.

8. @Rasni
    Nisi ni svestan koliko grešiš ako stvarno to misliš

9. Pa šta trenutno mogu, možda samo par terorističkih napada. Npr njihov broj je zanemariv u zemljama sa mnogo stanovnika. Ni ja ih ne volim al mislim da je tako jbg.

10. A i bili bi glupi sad da naprave neki napad jer više ni jednog ne bi pustili u Evropu.

11. @Rasni
    Da li ti je poznato da ih samo u FR ima preko 4.8 miliona a oko 4.3 miliona u DE?
    A CH a BE a UK ????

12. NISAM SE OGLAŠAVAO PO PITANJU MIGRANATA, A VIDIM DA JE TO PRILIČNO AKTUELNA TEMA U SRBA. KAO ČOVEK KOJI JE DOBAR DEO SVOG ŽIVOTA PROVEO NA BLISKOM ISTOKU I ČOVEK KOJI JE ŽIVEO U JEDNOM OD GRADOVA KOJI SU SRAVNJENI SA ZEMLJOM U SIRIJI, VIŠE VOLIM DA SE DRŽIM PO STRANI. NE ZBOG TOGA ŠTO NEMAM ŠTA DA KAŽEM, NAPROTIV. NEKI OD MOJIH PRIJATELJA KOJE SAM STEKAO TAMO SU DANAS IZBEGLICE I PROŠLI SU KROZ SRBIJU.
    MISLIM DA NIKO OD NAS NIJE SPOSOBAN DA SAGLEDA SITUACIJU U CELINI, I ŠTA GOD DA KAŽEMO O TIM LJUDIMA ĆE BITI POGREŠNO. UZMIMO U OBZIR DA SMO MI SAMI KAO NAROD BILI SATANIZOVANI OD STRANE CELOG SVETA I PROGLAŠENI ZA GLAVNE IDIOTE I TERORISTE U REGIONU...MNOGI OD NJIH NAS I DALJE TAKO DOŽIVLJAVAJU.
    ALI GLUPOST JE NEUNIŠTIVA, GLUPOST JE JAČA OD BILO KOJE RACIONALNE PORUKE KOJU MOŽEMO UPUTITI DRUGIMA. MOŽDA LJUDI SHVATE NEŠTO IZ TOGA, MOŽDA IH TO NATERA DA SE PONAŠAJU ZA NIJANSU DRUGAČIJE.
    PRISUSTVUJEM RAZGOVORU KOJI PARA UŠI, OVO JE DEO:
    PRIČA SRPSKI GASTARBAJTER "KOD NAS U AUSTRIJI SU ISTO PRIMILI TE MIGRANTE,NE OSEĆAM SE BEZBEDNO"
    KOD NAS U AUSTRIJI.
    KOD NAS.
    U AUSTRIJI?!?!!!???!?
    NIVO SVESTI - SRPSKI GASTARBAJTERI ZABRINUTI ZBOG MIGRANATA,LJUDI KOJI SU PRE 30 GODINA EMIGRIRALI SA DVOJE GAĆA I PRAZILUKOM U DUPETU.
    NARAVNO DA PROBLEME I SVET PERCIPIRAMO DRUGAČIJE KADA SE ODREĐENA SITUACIJA NE DEŠAVA NAMA, MOGAO BIH O TOM SRANJU DA PRIČAM DO SUTRA, ALI NE ŽELIM. EVO SAMO JEDNOG PRIMERA NA VRHU PLANINE GLUPOSTI.
    DUBOKO U SEBI VERUJEM DA SMO LJUDI I DA ĆE NAJBOLJI OD NAS OSTATI DA POSTOJE. KAD SVO OVO SRANJE PROĐE. NE ZNAM KADA ĆE PROĆI, ALI VERUJEM.
    ŽIVI BILI GDE GOD DA STE DANAS. OVDE, TAMO ILI "KOD NAS U AUSTRIJI".

13. Jes al imaš i 70 miliona Švaba, 50 miliona Francuza, a dovoljno je samo milion Srba sa naoružanjem i oni su gotovi, jebemti sunce, Ratko sa 15 'Škorpiona' ubio 8000 balija u Srebrenici, moš mislit šta bi im sad tek uradili

14. @Skočimiš
    A šta misliš zašto je insistirano na Hagu?
    Da zatru svaki otpor u korenu

15. Švabo ima pušku ovi mačete.

16. Bilo bi dobro da izbije rat islam vs hrišćanstvo. Dobili bi Kosovo i nezavisnu RS.

17. @Rasni
    Grešiš opet
    Pogledaj šta rade ovi divljaci ISIS po Iraku i Siriji
    Koliko je ostalo Evrope "normalno" da bi se tome suprostavilo?
    Pederi,babe,dede,narkomani.. ako nije 50% ...
    Verski zaludjenik samoubica, solo napravi toliko štete da ne možeš da zamisliš

Bolje je sprečiti u korenu nego lečiti

18. Pa i ja se slažem da ih ne treba ni puštati na Evropsko tlo. Islamu je mesto u pustinji nekoj.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.