Zabavna_pojava
Jedino što sam siguran da ćemo u celoj ovoj priči opet nekako mi najebati, ne znam tačno kako, ali najebaćemo sigurno.
Evo kako
"Ko ne dobije azil, vraćamo ga odakle je došao"
Mađarska će registrovati sve izbeglice koji budu podnele molbu za azil, a sve koje budu odbijene vratiće odakle su došle, rekao je šef mađarske diplomatije.
Ministar spoljnih poslova Mađarske Peter Sijarto je naveo da je od 166.000 izbeglica
99 odsto ušlo iz Srbije
99 odsto ušlo iz Srbije
99 odsto ušlo iz Srbije
па да причао сам ја с двојицом блејали с нама, пили. млади фини ликови, и ја их питам за кога сте ви они кажу за ФСА ја реко како се живело по асадом? они кажу до јаја, џ образовање, џ здравствено, џ ово џ оно, ал као су хтели неке слободице амерског типа и то све. и ја сад да не будем безобразан их не питам као јел вредело итд, и не питам их па што нисте остали сад да се борите јебем вас него сте тамо устали сви а кад је кренуло стварно озбиљно рокање е онда као нећемо. ал опет нису они највећи кривци зна се ко је.
Šešelj na vlasti i nećemo najebati.
иди учи међеде
seselj ce da otera tudjmana u kurac i bice nam super.
Imigrant mi se uvuko u cvece.
probaj rastvorom etiola
pracnuo se imigrantic
Srpski policajac koji se igra sa sirijskim klincem i tera suze na oči svim građanima sveta zove se Redžep Arifi iz Preševa.
Au mamu im jebem.
Kakva propaganda za ove imigrante.
Ne mogu da učim, mislim na imigrante i sranja koja će da prave.
Jedino što sam siguran da ćemo u celoj ovoj priči opet nekako mi najebati, ne znam tačno kako, ali najebaćemo sigurno.
Evo kako
Mađarska će registrovati sve izbeglice koji budu podnele molbu za azil, a sve koje budu odbijene vratiće odakle su došle, rekao je šef mađarske diplomatije.
Ministar spoljnih poslova Mađarske Peter Sijarto je naveo da je od 166.000 izbeglica
99 odsto ušlo iz Srbije
99 odsto ušlo iz Srbije
99 odsto ušlo iz Srbije
166000 je 4,62 na poslednjim izborima, ako bude mala izlaznost eto Čedi cenzusa...
prebacimo ih sve u hrvatsku.oni i onako vole da se uvlace u bulju svima i da pokazu kako su vece demokrate od nas.
Sanitarni čvor
Kasno, AV već viri Merkelovoj
Nit ga ko pitao nit terao al on se sam prijavio da pravi BAR tri centra
EDIT:
Al zato ovaj objasnio
https://www.youtube.com/watch?v=EZbCK95Zu_0
http://www.dodaj.rs/f/41/tQ/3aPrgB4m/fbimg1441441730951.jpg
па навикли људи да живе код асада добро.
Neki besposličar ispitivao imigrante jesu li za Asada, 60 posto bilo protiv...
Sami sebi zakuvali pa oće tudje pare.
па да причао сам ја с двојицом блејали с нама, пили. млади фини ликови, и ја их питам за кога сте ви они кажу за ФСА ја реко како се живело по асадом? они кажу до јаја, џ образовање, џ здравствено, џ ово џ оно, ал као су хтели неке слободице амерског типа и то све. и ја сад да не будем безобразан их не питам као јел вредело итд, и не питам их па што нисте остали сад да се борите јебем вас него сте тамо устали сви а кад је кренуло стварно озбиљно рокање е онда као нећемо. ал опет нису они највећи кривци зна се ко је.
Pa zna se da je amerika zakuvala, al da narod nije bio alav ne bi se rokali medjusobno.
јебига насели. ко ми.
http://en.protothema.gr/wp-content/uploads/2015/05/new5878-820x418.jpg
Naleteo sam na ovu sliku i prosto mi je neshvatljivo da su ih nagurali fazon 400 na ovaj brod.