SRANJE SA IMIGRANTIMA

1. ovo je onaj kojot nenormalni 100%

хахахахахахахах

2. Kojot redovno ostavlja komentare na Blicu.
    Genije hahaha

3. Inace ajeroplan je dobar, ne serite.

4. којоте како камиони још ти вучко није ударио ембарго?

5. "Mora da nas zabrine mogućnost povratka izbeglica"

Mora da zabrine to da će se mađarskim zakonima stvoriti uslovi da izbeglice budu vraćene u zemlju iz koje su ušli u EU, odnosno Srbiju

http://goo.gl/Q4pcHj

15. septembra stiže ono o čemu pričam već danima
    Kad nam uvale 150.000 ili 200.000 svih onih koji nisu prošli proveru u Interpolu, ima da se češemo

Neka bude samo 10 mudžosa medju njima pa je previše

6. više imigranata, više pički za jebati aaaaaaaaaaaaaaaaa

7. Ima Habibi da bude pun, ne mogu vise ici na kezual nargilu posle 3 ujutru ;((((

8. NekoOdNekud
    neš jebati
    odnosno..hoćeš ako predješ u islam
    malo preskupo?

9. Ko je onim mudžahedinima oko autobuske dao slične one šatore?

10. Realno, treba popraviti demografsku sliku evrope, premalo je muslimana na toliko nevernika

11. Лупаш Чаче, као и увек. Аргументи следе:
    1. "Ako se samo baviš imigrantima i tripuješ da ih ima na milione koji hoće da nas porobe i unište Evropu ili šta god".
    - Овако су и комунисти продавали ову глупу причу Србима после 1946 када је Енвер Хоџа почео да протерује Шипосе на север, да исти на Косову и Метохији не представљају никакву претњу и да ће се асимиловати у наше југословенско друштво. Ма, не, неће никога они да поробе.
    - Други пример је колонизација Северне Америке. Индијанци су данас у резерватима и имигранти воде главну реч.

2. "kad ne znaš ništa o sociologiji,istoriji, antropologiji..."
    - СФР Југославије је Шиптарима дала СВЕ - асимилација није успела. Остали су марва неписмена и нецивилизована до данашњих дана и то не кажем да некога увредим, посебно не да увредим марву. Још увек живе у 12. веку. Социологија је показала да ту асимилације и инклузије НЕМА!
    - Само глупи и празни људи верују у једнакост, мултикултуралност, слободе и остала срања за заглупљене масе. Структура власти у ЕУ и Америци је УВЕК иста - ту нема места на највишим положајима за "ниже расе". Само белци, само пробрани, само одани, само изабрани. Обичан плебс може да се меша са било ким и са било чим, али елита је увек елита и то не може да се промени. Можеш да ставиш Обаму да буде преседник САД и да тиме задивиш глупе људе који не знају да је то само једна црна овца у тору - белих.
    - Историја нас опомиње, само је треба учити - од насељавања Шиптара на Косово, до насељавања Јевреја у Палестину (мада Јеше готивим, паметан је то народ).

Prvo, kod nas su došli najgori Šiptari muslimani jer je Enver Hodža bio "ateista" šta god to značilo u politici jedne zemlje jer ateizam nema u sebi nikakve moralne zahteve i ne postavlja vrednosne iskaze već je samo neverovanje u boga/višu silu/natprirodno. Drugo mi ih nismo ni pokušali asimilovati, a i teško da možeš da asimiluješ gomilu Šiptara u komunizam za nekih 40-tak godina. Dodatno otežava priču naše viđenje njih kao "Turaka".
    Drugo, kolonizacija Amerike od strane belaca nema skoro nikakvih dodirnih tačaka sa imigrantima iz Sirije u Evropi, neću ni da objašnjavam što.

Što se tiče ovog pod 2. vidi se da pojma nemaš o tim oblastima, kao što sam i rekao, a dodatno pojma nemaš o politici Amerike.

Још једна у низу глупости. Ако си необавештен о нечему што се дешава у друштву, заједници, теби самом, то никако не значи да је проблем "решен". Нећеш приметити да ти је гангрена захватила мали прст на нози, али то свакако неће спречити њено ширење и евентуално сечење стопала, потколенице па и целе ноге. Мигранти (не - имигранти) нису болест, али могу то свакако постати, ако се на њих не обрати адекватна пажња. Спречавати их да прођу кроз нашу земљу је контрапродуктивно и штетно и по нас и по њих. Фашизам је бомбардовати Сирију, а онда одбијати пријем избеглица које си сам направио.

Nisam rekao da ne treba da budeš obavešten, nego da ne treba da budeš preterano obavešten jednostranim baljezgarijama Kurira i propalih sredovečnih Srbendi, nemoj da mi izvrćeš reči, lepo sam objasnio mehanizam u postu.

Adolf Hitler likes this. And Eichmann too.

Hahaha, klasika, kad se ne slažeš sa nekim, reci da je nacista. Gde si iz mojih reči naslutio da TREBA da se pobiju svi Srbi?

12. Nemojte se srdit, što bi rekli naši stari najvažnije je zdravlje ;o)

13. Gde si iz mojih reči naslutio da TREBA da se pobiju svi Srbi?

Dobro pamtim Čakov post gde kaže da treba pobiti jedno 70% Srba, 75% Hrvata i 80% muslimana, pa da živimo u sreći i blagostanju.
    http://images.sodahead.com/polls/004075739/4558455719_Facebook_thumbs_up_answer_2_xlarge.jpeg

14. Dobro pamtim Čakov post gde kaže da treba pobiti jedno 70% Srba, 75% Hrvata i 80% muslimana, pa da živimo u sreći i blagostanju

Lajk ako me ne bi 70% ubio
    http://images.sodahead.com/polls/004075739/4558455719_Facebook_thumbs_up_answer_2_xlarge.jpeg

15. IMIGRANTI MRŠ U KRAJINU

16. Mora da zabrine to da će se mađarskim zakonima stvoriti uslovi da izbeglice budu vraćene u zemlju iz koje su ušli u EU, odnosno Srbiju

Kad malo pogledamo kartu, izbeglice su u EU ušle iz Turske, ili čamcima preko Mediterana. Prva zemlja EU u koju su ušle obično su Grčka, Italija, Francuska. To jest, nije prva zemlja EU Mađarska.

Inače, sere mi se kad neko prikaže sliku Arapina sa nekim kalašnjikovim, pa onda istog kao izbeglicu. Daj mi njegovu sliku sa obeležjima Islamske države, to bi bio neki dokaz. Inače, i meni bi mogli da zabrane ulazak u Nemačku kad bi videli moje slike iz vojske. Rekli bi: evo, ovaj je klao Šiptare ili u crno zavijao majke Srebrenice.

17. повређен сам у емотивном смислу постовима ПОЈЕДИНАЦА на овој теми
    https://www.youtube.com/watch?v=y_pK8OZXltI

18. Inače dobjasnim pošto ima dosta onih koji ne znaju.
    Imigrant- onaj koji ide iz zemlje
    Emigrant-onaj koji ulazi u zemlju
    Migrant- onaj koji se seli po zemlji