SRANJE SA IMIGRANTIMA

1. Mejmune glupi ovi bacaju kamenje sa teritorije Srbije na Madjare. I još pale gume. Kad može policija da se kurči na Srbija-Albanija i da lomi naše ljude nek malo izlome i ove orangutane!

2. зашто им угрожаваш грађанске слободе?

3. Taman očišćen Bykobar ono sad šalju izbeglice tamo... :(

Inače, za 20 min. što sam bio na autobuskoj danas, 4 autobusa puna "migranata" 2 za Šid 2 za Kanjižu, ko zna kolko ih dnevno ode tamo u pm.

Haha, čuo sam da će da usledi masovno čišćenje terena od mina u pograničnom delu Srb-Cro.

4. Hrvati će da nameste neke imigrante u minskom polju za 2, 3 dana. Samo da ne bi išli preko njihove teritorije.

5. а наши као покушавају да их одврате а овамо се мисле јуриш мајку вам јебем, дај да се нешто занимљиво дешава кек

6. ja sam odneo tri stare traktorske jbg nemam vise

7. al najjaci rasni bodri madjare da odbiju napade pa ostace ti u sirbistanu jbt

8. Biće gotivna video igra na ovu temu kroz par godina. Teraš lika iz Sirije do Berlina,Mađarska zajeban ček in. A ofilmovima da ne govorim...Zapamtite ovaj post pičke.

9. Najbolja scena bi bila kad ovi ponovo počnu da viču TENKJU SRBIJA da ih naša policija zaspe nečim.

Budu li danas pustili mudžahedine isisovce da divljaju, a tukli patriote na gej paradi...

10. To ne znam, ali će oni ispasti govna.

11. pseto88
    ај бре одјеби више дебилчино никог живог не боли курац за ове азиланте шта си се испримао овде да нам дижеш свест ко месија неки куш мејмуне

Bolje kao Mesija (a sve se potvrdjuje što sam predvideo) nego da lajem prazno kao neki džukci ovde ,)

12. Nije vam Evropa Sahara mamu vam jebem.
    Obili su duty free shop na Srpskoj strani.

13. Tačno sam znao za ovo kad sam otvarao temu!

14. Ajeroplane kači slobodno.

15. kasnije, gledam basket i pivce jbg

16. Samo kacite svi smo gladni vesti o imigrantima NOVINARE DECKO ZASTO NE PISES O IMIGRANTIMA CUTIMO AAA

debilcine

17. Debil je doktor koji te umesto u kantu stavio u inkubator.

18. Gledaj košarku pička ti materina bre

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.