SRANJE SA IMIGRANTIMA

1. stratimir

Treći svetski rat na teritoriji Sirije. Ali zajebali su se. Za 20 dana Asad će da sredi dovoljno protivnika da mu ni bombardovanje neće moći ništa.

Inace polje Armagedon je u Siriji, pa ti vidi.

#biblija#pravoslavlje#svetavodica#kacavenda#slava#prase#srbstvo

2. па није армагедон у сирији. ал иначе, скроз су добро уболи да ће ту да почне коначни обрачун, ту негде израел и околина.

3. kada dodje do tog rata i te fore.mi da iazaberemo neku sklj zemlu,da dobijemo neki rat.neku mikroneziju,nauruu...

4. Kad počne treći svetski rat mi imamo jedinstvenu priliku da jebemo majku šiptarima i balijama i da za to niko ne odgovara.

5. Inače dobili smo 17 miliona evra pomoći od EU za imigrante. Znači ostaje oko 100k najmanje.

6. turci dobili milijardu novaca.verovatno ce toliko i da ostane imigranta/izbeglica/terorista/sajlent agenta/cigana ili kako ih vec zovemo.

7. http://www.dodaj.rs/f/N/BJ/4ekWgJN1/120275381660683767509424.png
    6000 po mudžosu

17 000 000 smo dobili znači ostaje 2833,33 mudžosa jbt.

8. braca
    da nam olaksaju.
    primjeri cojstva i junastva

9. stratimir
    Kad počne treći svetski rat mi imamo jedinstvenu priliku da jebemo majku šiptarima i balijama i da za to niko ne odgovara.

Inače dobili smo 17 miliona evra pomoći od EU za imigrante. Znači ostaje oko 100k najmanje.

To da se da za rakiju i janjetinu. Moraju nasi dobrovoljci da imaju logistiku.

10. " Nedavno je, prema pisanju švedskih medija, grupa migranata odbila da bude smeštena u jednom renoviranom naselju iz 50-tih, žaleći se da su zaslužili bolji smeštaj. Oni su takođe bili uznemireni što su sami morali da spremaju hranu, umesto da im se ona služi."

Kakve mozgonje
    hahhahah

11. ŠVECKA ŠVEĐANIMA

12. Не шаљу се тако балије на гробље.
    http://www.rusi.org/images/library/LI4DDED5AB07BE0.jpg

13. хааххаахахха

14. КАРАЈ ВУЧКО ХРВАТЕ

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.