Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Nežna srna, naravno
Znam samo koja je najgora, najbolja ne
Naravno komentar pretposlednji je bio mim
Ja, svih vremena. ☺️☺️☺️ Reci care slobodno. ☺️
ozb ja mislio toma smor neka babetina. tomčice javi se godište smo
9 5
5
Dejtonka
Smorka Megatronka i Mlada Partizanka, Vučica isto ... a bilo ih je, dosta dobrih, verovarno su ostvarene i srećne žene, nema potrebe da dolaze ovde.
SMORKA
M
O
R
K
A
oprostite, ali ovo od milja je mnogo dobro
Kaizene hvala ti za Vukajlijasice, jer bilo ih je
smorka mi je najsladja bila pominjem je evo drugi put u dva dana
mrsavo...
Jašta. ☺️
Nadje se... Jes da je malo ali moze da posluzi. Nama siromima sa Vukajlije i ne treba mnogo.
Govori u svoje ime moj dupli