Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ahahahahahahahahahahahahaha :'), a o kojem ste daunu tačno govorili, poštovani soon-to-be kolega?
EDIT: Rebrasti daun je moja kreacija, tj prvi veštački napravljen daun, tako da sve teze iznete o njemu koje ste videli su 100% tačne.
Veliki pozdrav za Vas.
Jupiterac boktejebo pa ti si le mur tj onaj debil iz cekaonice koga sam istrolovao prvi dan kad je dosao.
Ahahahahaha, Rasni to provaljuješ već treći put.
fejze, ako čitaš ovo, vreme je za banove i to duže
Jbg zaboravim.
Zvao si se mlecni auto put, mozda jos imam printove kod barona na fb.
fejze, ako čitaš ovo, vreme je za banove i to duže
Smiri se još par sati, pa će kraj onog takmičenja.... cenim da će nagrade biti to što ti tražiš.
Aa... Jupitere:-) Ja poznajem tvoju daun stranu bokje od tebe :-)
Da jbt kad će odabrane?
http://i718.photobucket.com/albums/ww186/Daniel__N/pollitika/inj_1.jpg
samo polako, ima za sve...
DOKTOREEEEEEEEE
Putinko forsiras. Nije bilo dauna, osim Rasnog, ano sebe samo karkterise kao "daun mastera", te nu injekcije nisu potrebne
SKK je za temom ne prikazuje nove postove?
NVI ja sam najnormalniji od svih vas koji ste postovali pre slike. Ti mi dodješ kao otirač.
Oh, Rasni ali ne ljuti se ja te smatram za svog prijatelja. Sam si za sebe zelio da te neko opise kao master dauna, sto sam ja i uradio. Nemam ja nista protiv tebe.
Daun master je iznad nekih koji sebe smatraju ne daunima. Znaci ja sam daun prvog reda snalažljiviji od 80% sajta.
I niko to ne osporava
Inace ti moras da se dokazes da nisi daun. Nekim konkretnim akcijama ne ide to tako lako.
Ne ide, ali ne ide lose
omnis satanica potestas, omnis incursio
infernalis adversarii, omnis legio,
omnis congregatio et secta diabolica.
Ergo draco maledicte
et omnis legio diabolica adjuramus te.
cessa decipere humanas creaturas,
eisque aeternae Perditionis venenum propinare.
Vade, Satana, inventor et magister
omnis fallaciae, hostis humanae salutis.
Humiliare sub potenti manu dei,
contremisce et effuge, invocato a
nobis sancto et terribili nomine,
quem inferi tremunt.
Ab insidiis diaboli, libera nos, Domine.
Exorcizamus te, omnis immundus spiritus
omnis satanica potestas, omnis incursio
infernalis adversarii,omnis legio,
omnis congregatio et secta diabolica.
Ergo draco maledicte
et omnis legio diabolica
adjuramus te.
Cessa decipere humanas creaturas,
eisque aeternae Perditionis venenum propinare.
Ut Ecclesiam tuam secura tibi facias libertate servire
te rogamus, audi nos.
Ombre-klasican nebulozni atenšn hor. Nastao iz probranih pikavaca bacenih u klozet iva vrsta nastanjuje cet i samo cet. Gusterkasti tip dauna, podseca na snake kako se jede za rep sa svojim nebulozama.
https://embed.gyazo.com/2d74e8704a790fc98ecc54be8a89c309.png