U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Može neko mene da opiše kao daun mastera.
Daun sam o sebi. Ja ( Samopotapam ), kao što se iz prethodnog izlaganja može zaključiti, naseljevam, kao što mi i niknejm kaže, dublje i muljevite predele. Tamo, u dubinama reka, nismo se dovoljno socijalizovali. Ova vrsta je specifična po svom lako prepoznatljivom, tzv. 'jebačkom' humoru. Naime, usled višegodišnje nejebice, persona ( tj. Ja ), dolazi i širi svoj jebački humor. Kraj izlaganja.
Rasni-neulovljiva vrsta dauna. Iz porodice velikih mačaka, nikako nije preporučljiv za držanje kod kuće. Samim tin što ga je Valdemar uzeo za roba, znači da Rasni sprema neku veliku zajebanciju. Shlihta se komšijama, da bi migao da koristi njihov odvod kao stanište, sto je zapravo samo vjestacka sredina, napravljena po uzora na rasnijevu mocvaru. Karakterise ga izglancani oklop, zbog kog ne samo da odbija sve napade i komentare, vec i u pohedinim situacijama moze i da ih posalje nazad na napadaca. Postoji mnogi vrsta manjih dauniva koji nastanjuju Rasnijeve genitalije, hraneci se njegovim sokovima. Ova vrsta nije toliko rijetka, ali zato nestvarna u svome daunu.
Hvala potope, nista volje nego kad primjerak govori o svojoj vrsti
sjajni istraživački radovi NVI, ništa manje nijesmo očekivali od nekoga ko je jedan od ozbiljnijih kandidata za prijem na institut u decembarskom prijemnom roku.
Clan, da znas da bih bio zadovolja i time, ali sad realno, taj akt 7-8 koji je vec ti ne ide, pola godine od oporavljanja da bi bio primljen na institut. Prilicno je mudovito misliti da ce ovo jos biti u aktivnim jos pola godine, nije ti ovo Raznorazna pitanja pa da je stalno aktuelna
Daunologija je vječna dok su joj daunolozi vjerni, a uvjeravam te da ćemo ja i moj kolega ollanik to zauvijek biti.
Ako ti tako tvrdis klanade. Ako moze u decembru da me odma'primite u 3. rang, jer sam vec objavio 7-8 istrazivanja, a do tad cu ih obkaviti jos
Maloletan si, moras prvo napunis 18 ili da dokazes da ti je druga licnost punoletna
Владимир Путин, pre 2 sata
A poslednja aktivna tema je prije sat vremena. Jesi li jos siguran klanade?
Poštovane kolege, primarius doktori Clannade i Ollanik. Pojavilo se novo biće u čet sobi čekaonica, koje nikako da prestane da ispoljava karakteristike već viđene kod nekih primeraka. Molim vas da u najbržem roku dođete na uvid.
Pozdrav, Jupiterac.
EDIT: Inače nisam hvalisavac, ali moj rad na delu http://i.imgur.com/UQf0ShO.png jasno govori, da se nekad treba infiltrirati u njihove redove, jer im to stvara konfuziju i slabi ih.
Ђото био си диван младић, а сада си се у мојим очима смањио као пенис у хладној води.
Мсм... ако ти треба додатна популарност на овом ''такоБожерећи'' сајту... спамај редовно као Раснее и буди деген.
Ја верујем да си златан чкоДе, и да можеш маси да се прикажеш у неком лепшем, и духовитијем светлу, а не да испадаш болид и у очима Клањада и Оланика, које сматраш такоБожерећи колегама.
Још си ти пуноглавац, и треба ти још да постанеш жабац... тј. свима нама.
Буди Ђото! Буди свој!
п.с.
Ако му плаћате за ово, јавите се у инбокс и ја сам заинтересован. Позз
Brt kontriraj svakome na sajtu i biće ti zabavno.
Раснее не осећај се прозваним.
Буди Раснее! Буди свој!
Šta si popenio bre? Ja pomažem daunima, jer ih poznajem bolje od većine nekih "doktora" odavde. Ko bolje može da zna daunove, njihovu psihu, njihove potrebem nego neko ko ima sposobnost da se uvuče među njih? Jel bi ti radije da te ispituju
, koji su da ti otkrijem tajnu: NE-MI-LO-SR-DNI, ili da ja dajem uviđaje i da pravim neku vrstu ublažaja krhkim i lomljivim daunima?
EDIT: Plaćaju me ko u SNS-u, sendvichima.
Jupiterac, nijesi li ti clan instituta? Neprihvatljivo je tvoje neznanje po pitanju ovog dauna. Slican kao rasnee, samo sto je rasni iz porodice velikih macaka, dok je ovaj iz porodice malih, u sustini troluju istu stvar (I'm daun and I'm proud) , samo sto rebrasti (ciji nik totalno ne odgovara vrsti), nema toliko genitalnih priljepaka. Ne prilagodjava se dobro, a takodje i nema potrebu za ostavljenjem potomstvo jer je, ako je to moguce, previse daun za to. Karakterise ga apsolutan ZERO (CITAJ:0) humor, te je kao takav, takoreci, ustrojen. Pogodan za ljubimca.
Aj ne seri rebrasti mu je dupli.
http://www.prva.rs/upload/boxImageData/2015/01/20/72585/mala-vanja.jpg
nemojte više molim vas oznojio sam se
Eru daj i meni peškir, tačiraju sami sebe.