Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
preiritantnu facu imao je shef smene sta vec kad sam se zaposlio kao obezbedjenje u ushcu...mada to ne bi bio problem da nije imao preiritantno ponasanje shupacko...tako sam imao zelju da ga nabodem,al ne ide to tako na poslovima jbg...nakon sto me prsnuti shef,koji takodje ima iritantnu facu al na drugaciji nacin zaposlio i smorio jako sa svojim uslovima jebenim koji nemaju veze sa poslom obezbedjenja,vise sam isao da poziram jebeno nego bilo sta drugo...obrijanost,koshulja,odelo,cipele,kravata i to sve...prvo sam se smorio ljuto jer moram da se brijem,pa sve ostalo...mislim ok mi je da se tako obucenm u nekim prilikama,ali ni malo mi se nije svidelo to da svaki dan blejim obucen ko za svadbu...svaki dan svadba jebena...i bradu svoju koju gotivim da brijem svaki dan...nekoliko dana kasnije zove me lik sa iritirajucom facom i kaze ,,sutra u toliko i toliko,, ja reko ok vidimo se,probudio sam se aksnije nego planirano al sam stigao na vreme i ovaj govnar prilazi i pre nego sto mi je pruzio ruku kaze ,,kasnis,kasnis,, onako nekim kao pretecim glasom...i ja reko pa kako dosao sam na vreme i on fazon e kao nemamo sad vremena da pricamo sta vec,odveo me do svacionice da obucem neko njihovo odelo i kravati u mashnu ali mashnu jebenu...sve sve ali mashna jebena...i on je tako obucen bio i svi zaposleni kao obezbedjenje tamo...odveo me do kolega da ih upoznam i usput kaze ,,cekaj ovde,, i otisao do nekih picki na infopultu sto rade i kao nesto baca neke kao shemkerske skecheve,a ove se na silu smeju a u sebi misle ,,kakav umisljeni guvnar,,...ja stojim i nervira me odelo i mashna i posao i nervira me on i dolazi kao ajmo i upoznajem te nove kolege i on dodje jednom od njih i uhvati ga za odelo i prodere se na njega ,,pa kako si ovo nnamestio tako nesto,, i tako nasilno je krenuo na njega pred zilion ljudi...kaze meni stani tu ispravi se i tako ces stajati 7 sati fazon...i blejim ja tu smoren,ljudi mi prilaze pitaju me gde je sta ja ne znam gde je sta pa ih saljem na infopult,prilazi mi govnar s vremena na vreme da vidi kako stoji,prilazi i pita me sto se nisi obrijao...ja reko kako nisam jbt sinoc sam se obrijao,on kao pa vidi kolika ti je brada,covece,ja reko pa bezo mi raste jebiga,on kazew ,,brzo ti raste,a...sutra da si mi dosao obrijan,, i kad je to rekao njegova preiritantna vec faca je presla u jos iritantniju i ja reko ,,nemoj da mi se tripujes,, on taman krenuo da kaze nesto ja ga prekinuo kod prvog slova opet sa ,,nemoj da mi se tripujes,,...kasniej dolazi on sa shefom onim i kao sisica ona najdrukarskija stoji iza njega dok mi ovaj kenja ,,nisi se obrijao,ove cipele nisu crne(hahah patike plave sam obukao nisam ni izvalio jer sam poleteo iz kreveta nisam cak ni umio se ni nista),ja reko ,,ne svidja mi se ovo,ja bi neke promene,, on u fazonu ne moze,davao mi je otkaz svejedno,ali rekao je ovome shupku da me odvede do tu nekog za perionicu na uscu da se zaposlim,dok je isao sa mnom do tamo,najljubaznije je pricao i onako fazon kako je to uradio za moju korist,a kad pogledam i jeste,nema vise svaki dan oblacenja ko za svadb,unema vise mashne ni njegove pojave i glave iritantne niti stajanja u mestu ko kip 7 sati dnevno kao ni brijanja svaki dan i sranja...mada i tu kao zaposlio se,zove me taj shef perionice posle 20 i nesto dana da radim ali sa nekim studentima da nosim neka sranja iz usca u zgradu pored na 22. sprat jebeni sa nekim studentima koji pricaju viceve ,,znas sta radi srbim na ajfelovom tornju,poljune hahahh,,,vidjao sam govnara onog i tu al bio je ljubazan,nije vise bio cmarina...dobro ne zameram ni tom shefu perionice jer me povezao s sadasnjim(tj ne znam dal je sadasnji ili bivsi ne znam jel me otpustio hahhah) da radim na sajmu
Mnogo je jebeno raditi ko obezbeđenje, još ako imaš takvog drkoša. Ja jebeno Ušće ne podnosim, radio sam tamo i sad uđem samo ako moram.
Nego Ole, uz svu tu vutru i to, nikad te nije navatala murija ili ovi iz sekjuritija to nisu proveravli?
za 8 godina aktivnog varenja nikad nisam bio navatan...pretresali su me i startovali zilion puta,ja sam nosio zilion puta,ali tih zilion i tih zilion se nikad nije poklopilo,chisto useravanje i nista vise,ne verujem u neku visu silu koja to kontrolise,samo nerealan user
Pa mogu i da ti se sagnu ako nađu malo, samo te registruju jo džankija što je smor. Al ako imaš čist dosije rispekt brt, nevezano jel user ili ne
ma gde,najebao bi da su mi nasli,ortaku nasli 2 grama i mora da plati jebenih 100 000...sad radi samo da bi platio to sranje
Kako bre? Pa koja je granica u gramima za travu? Jel mu ponovljeno da su ga uhvatili? Sto soma za dva grama trave mi je iditizam ako je prvi put, al obzirom da su meni pretili dve milke zbog običnog propusta u datumu ne čudi me, jebem ti sržavu...
Kako niko ranije nije okačio, OMG?!
http://s9.postimg.org/vfcrm9o4v/WP_20150412_004.jpg
navatavali su ga vishe puta,nije mu orvi put,nije imao srece ko ja...navatavali su ga i sa 5 gr ali tad je platio 90 000 samo sto je to bilo pre 6,7 godina,a ovo je bilo prosle godine i stigla mu kazna ta pre mesec dva...zaprepastio sam se kad mi je rekao koliko mora platiti...i to ga ucenjivali ako ih bude tuzio da ce mu namestiti jos vishe tako nesto...
najgore nesto--radis da bi platio 100000 nekim tamo shupcima a znas da nista loshe nisi uradio i da to tako nikako ne treba biti
e secam se te price za dva mil. ali nisam znao da je zbog greske u datumu xd...sta mozes uraditi tako sjebanu zbog greske u datumu,pogresan datum isteka necega,nesto?...i sta je bilo s tim na kraju,odradio si to?
Mislim da je toliko dobio zato što je ponovljeno.. Uvek je tako, prvo je solidno, za drugi te razvale. Skoro da mu dođe da odleži to... Travu bre stvarno treba legalizovati. Mnogo češće bih pušio da mi nije cim da se jebem sa pandurima u tries leta... U stanju kakvo je trenutno, vidim samo dobit. A i posle naprone nedelje, džok opuštanja ko budali šamar legene.
A to sam permutovao datume da li je 15.4. mesto 15.3. i zaboravio da platim, pa otišla prijava, kako to izmeniti itd, govnari, samo su hteli pare i napravili su mi 10 puta veći problem mesto da su rekli daj keša... I naravno kad je podmazano, ma može to da se ispravi i sl. Što je najgore, primetio bih to na vreme i ne bi bio problem, ali su pederi tačno predosetili kad je... Prošao sam samo sa jačim ribanjem, moglo je mnogo gore.
http://www.nadlanu.com/upload/images/articles/2013/10/14/Vidojkovic_1381736482.jpg
http://www.svetplus.com/images/vesti/229813089.jpg
http://www.celebritsstairs.com/wp-content/uploads/2015/06/michael-cera-6.jpg
ау брате ко је овај јадник? изгледа као да га је радош бајић склепао у магацину задруге за време снимања треће среће
Glumac, često i glavna uloga u komedijama. Kako? Ne znam. Jedino sam ga istolerisao u "Scott Pilgrim vs. The World", ali to je zato što film kida. Ako želiš da mu čuješ glas, pogledaj, pa dođi na temu da napišeš još grđi komentar.
I meni je opasno išao na kurac dok nisam pogledao arrested development, mada tu ima petnaestak godina, čini mi se
јако сам задовољан темом, не знам кога бих додао поред глумачке екипе серије луд збуњен нормалан и оног небитног трифуновића, битног сте већ качили
мислим да стевана анђелковића нисам видео на теми...
неоправдано је заборављено ово набеђено урбано хипстерско смеће унук комуњарског зликовца, усташофил, све што ти треба, све најгоре.
http://famousdude.com/images/stefan-kapicic-03.jpg
уф
http://www.novosti.rs/upload/images/2013//07/11/Marko-Djuric.jpg
http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/03407/nick-kyrgios_3407242a.jpg
знате кога бих олешио? ону што у монтевидеу глуми рибу од виктора савића. наравно пребио бих све који су учествовали у том злочиначком подухвату, али њу и оног малог богаља не бих оставио живе
http://www.novosti.rs/upload/images/2013//06/09/spek%20bajaga%20-.jpg
:D