Pridruzujem se napustanju vukajlije iz razloga sto je na ovom mestu toliko eksplicitnog vredjanja, a moderatori ne reaguju.
Ja ovaj sajt pamtim po tome sto se svako vredjanje sankcionisalo, ali sada eto svako svakog moze da vredja na cetu i na forumu, a da za to iste sekunde ne odgovara.
Pre 7 godina kada sam se registrovala, nisi smeo da pisnes na cetu neku uvredu, automatski bi bio banovan bez upozorenja.
Ovo sad na sta lici sajt je katastrofa!
Toliko odvratnosti i vulgarnosti na jednom mestu, mnoge stvari bi ladno mogle da epilog dobiju i na sudu.
Ja na ovom sajtu vise ne vidim nikakvu satisfakciju. Sve sam sljam, olos i mulj!
Vukajlija vise nije recnik slenga, nego enciklopedija vulgarnosti i ogavnosti.
Jebite se svi! I ti se Kajzene jebi, sta si dozvolio!
- ºrockangel
Pridruzujem se napustanju vukajlije iz razloga sto je na ovom mestu toliko eksplicitnog vredjanja, a moderatori ne reaguju.Ja ovaj sajt pamtim po tome sto se svako vredjanje sankcionisalo, ali sada eto svako svakog moze da vredja na cetu i na forumu, a da za to iste sekunde ne odgovara.
Pre 7 godina kada sam se registrovala, nisi smeo da pisnes na cetu neku uvredu, automatski bi bio banovan bez upozorenja.
Toliko odvratnosti i vulgarnosti na jednom mestu, mnoge stvari bi ladno mogle da epilog dobiju i na sudu.
Ja na ovom sajtu vise ne vidim nikakvu satisfakciju. Sve sam sljam, olos i mulj!
pre 3 minuta
- l
pridruzujem se napustanju sajta.dosta sam trpeo.imam i ja dva tri druga odavde, prijatelji smo na fb tako da nemam za cim da zalim.zao mi je ali zbogom
- º
ODLAZIMO SADA
MORAMO OTIĆI
VIŠE NISMO KLINCI
HVALA VAM, VRTIĆI
Pridruzujem se napustanju vukajlije iz razloga sto je na ovom mestu toliko eksplicitnog vredjanja, a moderatori ne reaguju.Ja ovaj sajt pamtim po tome sto se svako vredjanje sankcionisalo, ali sada eto svako svakog moze da vredja na cetu i na forumu, a da za to iste sekunde ne odgovara.
- A
Upis.