Vojvoda rodom iz Zavale, Popovo polje, rođen i odrastao u Sarajevu = Srbijanac 100%.
Pa tako sve svojataju a nemaju ništa svoje. Tesla na novčanici od 100 dinara, a rodio se u RSK.
RASNEE ZAŠTO VIŠE VOLIŠ GOLFA OD JUGA
Šeki je ovde, a ne tamo daleko, daleko od mora. RSK nije isto što i RS.
Nema veze, kradete i iz RS, i iz RSK i iz CG.
Ja znam da trojica nas šumnjaka možemo da razbucati 15 vas srba što ste odrasli u radijatoru.
бајке о независној републици српској које причају босанцима = бајке о томе како косово није независно које причају србима
Vi da imate na Kosovu ono što mi imamo u Srpskoj - šutali biste se u guzicu od sreće.
бурек сир > бурек мијесо
+1300
Istinita priča.
Mi imamo svoju policiju, sudstvo, Dodika, upravu, nemamo porez u kladionicama a u federaciji ima..... Još malo pa smo nezavisni.
Srbe?
ви сте заправо шиптари босне и херцеговине
расни је додиков бот, хвали га по интернету за четврт бурека дневно
Ne uzimamo mi ništa, već svi dolaze ovde da prosperiraju. A, tek od 2017. ima da letimo!!1
и то бурека са сиром
Nisam ja Dodikov bot, Dodiku ne trebaju botovi. On je najbolji srpski političar. Dovoljno je što ga mrze balije i EU da znaš da je dobar.
Kakvi Srbi iz Rs to su Bošnjaci ne palite se
https://www.youtube.com/watch?v=CGt-rTDkMcM
Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.
MyCity Forum · 4. Februar 2009.
Vojvoda rodom iz Zavale, Popovo polje, rođen i odrastao u Sarajevu = Srbijanac 100%.
Pa tako sve svojataju a nemaju ništa svoje.
Tesla na novčanici od 100 dinara, a rodio se u RSK.
RASNEE ZAŠTO VIŠE VOLIŠ GOLFA OD JUGA
Šeki je ovde, a ne tamo daleko, daleko od mora.
RSK nije isto što i RS.
Nema veze, kradete i iz RS, i iz RSK i iz CG.
Ja znam da trojica nas šumnjaka možemo da razbucati 15 vas srba što ste odrasli u radijatoru.
бајке о независној републици српској које причају босанцима = бајке о томе како косово није независно које причају србима
Vi da imate na Kosovu ono što mi imamo u Srpskoj - šutali biste se u guzicu od sreće.
бурек сир > бурек мијесо
+1300
Istinita priča.
Mi imamo svoju policiju, sudstvo, Dodika, upravu, nemamo porez u kladionicama a u federaciji ima.....
Još malo pa smo nezavisni.
Srbe?
ви сте заправо шиптари босне и херцеговине
расни је додиков бот, хвали га по интернету за четврт бурека дневно
Ne uzimamo mi ništa, već svi dolaze ovde da prosperiraju. A, tek od 2017. ima da letimo!!1
и то бурека са сиром
Nisam ja Dodikov bot, Dodiku ne trebaju botovi. On je najbolji srpski političar. Dovoljno je što ga mrze balije i EU da znaš da je dobar.
Kakvi Srbi iz Rs to su Bošnjaci ne palite se
https://www.youtube.com/watch?v=CGt-rTDkMcM