ФАРМА 6

1. женска паника, хау патетик

2. Nakon što je zapretio Lepomiru Bakiću “Prebiću te kao mačku, udaviću te, cvilećeš!”, Kristijan je demonstrirao i silu nad Radetom, tresnuo ga o zid i bacio na pod. Zatim je u više navrata pretio Maji Nikolić, a preksinoć je išamarao Vladu, šutnuo Miloša i udario Acu, a Jelenu Milošević je čupao za kosu, gađao je sokom i na kraju njenom glavom otvorio vrata.

Ali na kraju njenom glavom otvorio vrata loool

Moram i ovo

Kristijan Golubović je na Farmi pretukao Vladu Stanojevića, Acu Živanovića i Miloša Radičevića, kao i balerinu Jelenu Milošević. Incident se dogodio u noći između četvrtka i petka, a povod su bila dešavanja u šupi, gde su Vlada, Miloš, Aca i Jelena simulirali grupni seks, čime su izazvali Goubovića. Samo su Rade i Milić posumnjali da se radi o nameštaljci i bili su u pravu.

3. Gledam parove povremeno. Ruzica sinoc plakala jer je marko tvrdio da je imao seks s njom u proslim parovima. Veoma me je uzbudio njen plac. Mislim da bih je razvalio od k. Miljana ima pusacka usta, svidja mi se to. Ona cigancica sa gastozom sto je - handjob.

4. XAXA, Tibor je baš horni u poslednje vreme

5. Ona cigancica sa gastozom sto je - handjob.

25 - 30 min., ulje, prljav govor.

6. Count Zеro

XAXA, Tibor je baš horni u poslednje vreme

ne treba se stideti svoje seksualnosti, covek je seksualno bice

7. Kristijan zamanuo pesnicom na nekog lika pola stola zaleglo haha i amidža kalabura

8. Hahahah, jel ga udario ?

9. a najjace mi je kad se igraju masne fote.kao da imaju 8 god.jos samo fali da se igraju zmurke

10. hahahaha, sta mu je rekao ovaj ?

11. da je bolje građen od njega i da može više sklekova da uradi

12. Kapiram da bi mu onda otkinuo glavu i pola ruke

13. al "TUČA" jbt ahahaha

jao bate sinoc dobre tuče u gradu
    šta bi
    ma gađali se plastičnim čašama i prskali pivom
    brutala
    brutala
    jedva živu glavu izvukoh
    eee nije ko prije brate samo šakama
    sad pištolji i plastične čaše

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.