Серијски убица – Такмичење у реакцијама (ГРУПНА ФАЗА)

1. Ja moram da odustanem. Vruć vetar nisam nikad gledao, sad mi glupo da zbog jedne reakcije satima tražim po Jutjubu, a ne znam ni sam šta tražim. Izvinjavam se.

2. Valdemar
    Ja moram da odustanem. Vruć vetar nisam nikad gledao, sad mi glupo da zbog jedne reakcije satima tražim po Jutjubu, a ne znam ni sam šta tražim. Izvinjavam se.

malopre

Hahahah, isti slučaj, ali uz to ja ni jednu seriju nisam gledao, ne znam, probaj ko ja da sklepaš nešto, pa šta bude biće.

3. Ok, Valde. Posteno. Zvacu Bolta.

4. Mogu li tek veceras da postavim reakciju?

5. Čekaj, ne, evo, sad ću. Ne može da bude teško.

6. Jupitere, sto sad odustajes kad si postavio reakciju? Nece u drugom kolu biti isto jebezga

7. Idi bre Valde ja vec pitao Jusu :)

8. Jbg, ja napravio
    http://vukajlija.com/reakcije/163920
    Ako može, može, ako ne, ništa.

9. Nisam ja odustao, gde ti to piše?

10. Valdemare, reakcija kao bombona. Izvini Jup, prevideo sam nesto.

11. pa sta da radim sad koji kurac lepi??? da se nerviram jeL??

12. Napravu drugu reakciju.

13. Ja ću popodne napariti, nemam sad kad.

14. gledam vec sat vremena bolji zivot, o zivote

15. kad si slepac, ja sam prvi klip otvorio i u prvih 10 sekundi sam našao gif

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.