Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Морам кад је у минусу...
imam spermu na noktu
Jedva čekam dalje instrukcije. Dajte nam duele da se porokamo. I to dajte dueli izmedju onih koji su dobri na sajtu da se glože.
Ajde Čegi, da vidimo kakvi su novi zadaci i šta kaže žreb.
brt takmičenje je izgubilo smisao momenta kacam ja ispo šta sad koj kurac da se nastavlja?
Jbt, porodim se da provalim kako se tura titl u reakciju i onda ispušim za jedan poen... C c c, a ne cenite aktuelnosti.
Ali da sam nubara za reakcije, jesam, prošli su oni koji će dalje moći više da pruže, nema šta :)
Čestitke svima koji su još uvek u konkurenciji i srećno im bilo u daljem takmičenju, glasaću i u narednim krugovima ako je javno glasanje obavezno, a pratiću u svakom slučaju.
Čestitam svima koji su prošli!
da
udješ u prodavnicu i ispadne ti 100 dinara
Ahahahahahahahahhhajajaaja