Košarka EP 2015 Fantasy

1. брате не ради ми сајт јел може неко да види квадриплегичари који су

сјебо сам се јер сам мислио да се бира тим за цело првенство, јако сам се сјебо

2. Brate Mitke, vadi tog Borusisa iz tima, igraju danas sa hrvatima, bice tvrdo, malo poena + ide na Zorica, Tomica i Bilana. Nece se on naigrati, garant.

Mada opet, sta ja znam. Ja imao 145 poena. Jebem li ti Bogdanovicu sve

22. Kvadriplegicari 122.80

3. Лоши Хрвати на центру, мислим да ће их Грџи глат добити данас.

4. Crno mozes li da vidis koji sam ja i meni ne radi

5. Ti si druze najgori, to sam video juce. Fazon 78 poena lolo

6. 32 izijemova govna Izijem Flips 72.40

Nikome ne radi, tj. svakome kuca, srgate 4-5 rifreš i otvori.

7. Pa mater mu jebem u picku...:(

8. Lol, valjevci prva dva mesta LA GA NO

Teo diktira tempo u reprezentaciji, mi ovde

Ali osećam posle trećeg kola sledi
    POTOP

9. Ипак Ловерњ умјесто Борусиса, убиће Француска вечерас Босну.

10. Окачио бих ја комплетан поредак, али неће са телефона да ми дода јпег фајл на додај.рс

11. I Miljenovic i Zagorac igraju fantazi, nenad93 i zagorrrrr

12. Baš znaš da su oni? Igra i Šareni, spominjao je mvp.rs sinoć u prenosu.

13. Oni su, pretposle sezone na kraju Aba fantazija imali intervju s Miljenovicem gde on rekao da je igrao i napisali koji mu je nik, a za Zagorca neko na forumu napisao prosle sezone. Igrao i Luka Mitrovic, ne znam ima li ga sad. A ovaj Aco sto je osnovao MVP je dobar sa tim poznatim novinarima i kad su pred prvenstvo izbacivali tekstove sa zanimljivostima Sareni napisao na tviteru da ce da ukrade po neku informaciju za prenos.

14. Znao sam samo za Luku da je igrao SP. Isto rekao u nekom intervjuu.

Mene nervira MVP što je krš odrađen, što kuca stalno, a i to što mi više izgleda kao blog nego sajt. Mada ima dobre tekstove, tipa pre jedno 2-3 ned. su radili intervju sa Labovićem, i sl.

Dukka, prošetasmo se prvo kolo, lool. Ja očekujem krah već danas, ne znam šta mi je činiti.

15. Трећи оп оп

Моња једини имао једноцифрен индекс (3), али он је и био највећа мачка у џаку. Добро је што сам оставио нешто у буџету, имам довољно за Крунослава. Не верујем да ће против Грка поновити јучерашњу партију, али се надам да ће имати бар по 10 на будућим утакмицама.

Гледам јуче оног црног Швабу и нисам био задовољан како је изгледао, деловао погубљено много на моменте, губио лопте против Исланда јебеног, али на крају је имао задовољавајућих 17 индексних поена. Плашим се да га наша одбрана не уништи, али можда наши крену мало опуштеније на почетку меча како то зна да се деси после великих победа.

16. хахаха вукајлија објаснила неке ствари нубарама

17. мене упропастио калинић јебем га уста баш 2.2 индекс а кренуо текму са 4 поена и два скока за 6-7 мин или колико већ

гобер ми био најбољи 22 индекс, плус паркер, спанулис, дирк...

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.