Košarka EP 2015 Fantasy

1. Маркo
    хахаха вукајлија објаснила неке ствари нубарама

Hahahaha koja si nubara brt, ovo je vukajlijaska tabela koliko viidm.

2. а мајку му јебем ја мислио ово она њихова листа видим углавном неки никови одавде

неће да ми отвори сајт да видим стање на табели

3. Hahah, ma najjače da je to ukupna lista. Prvi čini mi se da je imao 240 ne mogu sad da ulazim.

4. Ево гледам, Дио на 70. месту, Дука на 104, ја на 126. Ако на крају један из наше лиге буде међу првих сто, можемо рећи да нисмо лоши, има ту много хц љубитеља кошарке.

5. Није лоша фора да се виси какви смо. Мене Родригез убио јуче, конзам да ће Турцима објаснити неке ствари.

6. ја сам прошле године на почетку био шести седми на листи, после нисам ни знао да могу да правим измене хаха па сам отишо на шесетмилијонито место

7. Recite mi pravila ove igre koju igrate ceo život i pobediću vas za nedelju dana?

8. Ja sam prošle godine na početku bio četvrti, naložio se da ću duzmem trimer, pa sam posle pao na 90. mesto. Kasnije sam se povratio malo pa sam završio na 38. mestu, ništa od trimera jbg :(
    Ove godine izgleda nisam ni blizu da ponovim uspeh.

9. Ocekujem da svaki igrac kojeg imam u timu danas pobedi osim novickog a i tim mi je selektiran da se dize kroz takmicenje a ne da zasija odmah

Grof88

10. Mene sjebali Kalina i D Or Fiser. Ovaj drugi -2 indeks. Crnac iz Izraela. - (slovima MINUS) 2 indeks. Crnac.

11. Ako vidim da ne ide namesticu ep lolo

12. FAĐO ti si valjda bio najbolji prošli put od nas, ja sam bio 42. ne znam jel još neko bio između.

Nejked Kalina je baš ujebao, isto ko da je i on imao minus jebeni. Tih 2.2 što je imao, toliko je imao i Edin Bavčić.

EDIT: BAVČIĆ IMAO DUPLO!

13. FAĐO ti si valjda bio najbolji prošli put od nas, ja sam bio 42. ne znam jel još neko bio između.

Mislim da jesam i ne verujem da je bilo nekog između. Ostao mi je žal za trimerom :(

14. Loše kolo u najavi. Razmišljam se između Zubkova i W. De Jonga. Izaberem Holanđanina, on -3 a Zubkov 24.

15. Колико је Бјелица имао на крају, хоће бити око 18 негдје?

16. 13

Ја избацио Моњу, он 10, значи Крунослав ће вечерас да разочара лоло

17. Е јеби га. Ај ваљда остали буду бољи.

18. Stec, 14.3 pobedničke ekipe na indeks dobijaju još 10%. Jebemti Kalina me opet ujebao, plus Nedović nije bio dovoljno dobar, razmišljao da ubacim Vorontsevica umesto Kaline (da rotiram igrače što imaju više pozicija), Voro. bi imao tipa 18 indeks. Lošo mnogo u pm.