Košarka EP 2015 Fantasy

1. Ja uzeo Spanulisa i Zubkova, izbacio Belinelija, dosad njegov prosek mi daje Salin, koji kosta duplo manje. Izbacio sam i Zorica, kontam da ce Tomic konacno da ubije nekoga pa ce igrati 35 minuta.

Ako bude los i ovo kolo, vracam Zorica, ovaj ce ga ubaciti u prvu postavu verovatno.

Ostali mi i Gober i Lovernj, bilo mi zao da ih izbacim. Dikson ce valjda dopere nemacku, onda sam na konju.

2. Pa kad zakljucase jebem im sve krvavo nisam zamenio nista

3. Popusicu masan kurac u ovom kolu ispadam iz top10

4. Ја и даље са два Италијана, оставио сам Белинелија, јер нисам сигуран да ће Руди и Хезоња бити бољи. Ваљда се нисам зајебао.

5. Мене Мачиулис јебе управо, направио 2 фаула одмах на почетку, вјероватно неће до полувремена улазити.

6. едит: и специјалан позз за псета који се хвали скоком од 10 позиција, а и даље је фазон деветнезти.

pa deseti sam mejmune

7. Jaoooj kolko sam prso ne mogu da vam opisem pade mi ceo sistem u vodu u ovom kolu sam trebao imati kompletan tim sa dva kriticna igraca samo a sad sam nekompletan i imam 4 kriticna majmuna glupa jebem im majku nek odigraju nesto vise pas ih jebo

8. Lodzeski sarani ove, igra coek sam. Imace 30 indeks. A i jankunas dobar, cim sam ga izbacio.

9. ja izbacio diksona i centra stipanovica, ubacio ljulja i veselog...ima da pojebem sad i osvetlam obraz provincije na kolubari!!!

10. Pocelo dobro. Salin 16,5 Zubkov 10 a kostaju zajedno kao Belineli.

11. Индекси за Мачиулиса и Валанчијунаса, је л' рачунао ко?

12. Šta ti teško da izračunaš sam, to ti minut posla. Mačiulus je bio u minusu jedno vreme, ne znam koliko je imao na kraju. A Valančiunas ima preko 30.

13. veseli ce pokidati izgleda :D

14. Juče je protiv Ukr mogao nabiti indeks 40, nego ga ovaj držao tipa nešto više od 22-23 min. ostalo klupa. A Šilb i Satoranski oko 30 min. sig.

15. igraju protiv letonije, bice valjda malo tvrdja tekma

16. kad bi znao slobodna da sutira mekano 30 svaku

17. Ajde bre nejked poteraj to, čekamo te dio i ja na vrhu

18. Валанчијинас 34 индекс

19. Priključujem se valjevskom klanu... Sad ću na vrh i ja, Valančijunas, Kaspi, Veseli i Satoransky siluju...

20. колко мачиулис