Ja uzeo Spanulisa i Zubkova, izbacio Belinelija, dosad njegov prosek mi daje Salin, koji kosta duplo manje. Izbacio sam i Zorica, kontam da ce Tomic konacno da ubije nekoga pa ce igrati 35 minuta.
Ako bude los i ovo kolo, vracam Zorica, ovaj ce ga ubaciti u prvu postavu verovatno.
Ostali mi i Gober i Lovernj, bilo mi zao da ih izbacim. Dikson ce valjda dopere nemacku, onda sam na konju.
Jaoooj kolko sam prso ne mogu da vam opisem pade mi ceo sistem u vodu u ovom kolu sam trebao imati kompletan tim sa dva kriticna igraca samo a sad sam nekompletan i imam 4 kriticna majmuna glupa jebem im majku nek odigraju nesto vise pas ih jebo
Ja uzeo Spanulisa i Zubkova, izbacio Belinelija, dosad njegov prosek mi daje Salin, koji kosta duplo manje. Izbacio sam i Zorica, kontam da ce Tomic konacno da ubije nekoga pa ce igrati 35 minuta.
Ako bude los i ovo kolo, vracam Zorica, ovaj ce ga ubaciti u prvu postavu verovatno.
Ostali mi i Gober i Lovernj, bilo mi zao da ih izbacim. Dikson ce valjda dopere nemacku, onda sam na konju.
Pa kad zakljucase jebem im sve krvavo nisam zamenio nista
Popusicu masan kurac u ovom kolu ispadam iz top10
Ја и даље са два Италијана, оставио сам Белинелија, јер нисам сигуран да ће Руди и Хезоња бити бољи. Ваљда се нисам зајебао.
Мене Мачиулис јебе управо, направио 2 фаула одмах на почетку, вјероватно неће до полувремена улазити.
pa deseti sam mejmune
Jaoooj kolko sam prso ne mogu da vam opisem pade mi ceo sistem u vodu u ovom kolu sam trebao imati kompletan tim sa dva kriticna igraca samo a sad sam nekompletan i imam 4 kriticna majmuna glupa jebem im majku nek odigraju nesto vise pas ih jebo
Lodzeski sarani ove, igra coek sam. Imace 30 indeks. A i jankunas dobar, cim sam ga izbacio.
ja izbacio diksona i centra stipanovica, ubacio ljulja i veselog...ima da pojebem sad i osvetlam obraz provincije na kolubari!!!
Pocelo dobro. Salin 16,5 Zubkov 10 a kostaju zajedno kao Belineli.
Индекси за Мачиулиса и Валанчијунаса, је л' рачунао ко?
Šta ti teško da izračunaš sam, to ti minut posla. Mačiulus je bio u minusu jedno vreme, ne znam koliko je imao na kraju. A Valančiunas ima preko 30.
veseli ce pokidati izgleda :D
Juče je protiv Ukr mogao nabiti indeks 40, nego ga ovaj držao tipa nešto više od 22-23 min. ostalo klupa. A Šilb i Satoranski oko 30 min. sig.
igraju protiv letonije, bice valjda malo tvrdja tekma
kad bi znao slobodna da sutira mekano 30 svaku
Ajde bre nejked poteraj to, čekamo te dio i ja na vrhu
Валанчијинас 34 индекс
Priključujem se valjevskom klanu... Sad ću na vrh i ja, Valančijunas, Kaspi, Veseli i Satoransky siluju...
колко мачиулис