Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Aha ovi idu na francuze...sloter izlazi jbg. Onda ostaju u kalina i italijani jer moram menjati i ovog zigu jebenog jer tesko da ce od kuce zaraditi neki poen pa da se nadam da ce gober silovati gortata a italijani i kalina da imaju dan
Lepo sam isplanirao ovo sa centrima da me kalina nije prodao i da je ziga tu imao bih SISTEM lolo
Posto je taj zoric jel zna neko jel jelftiniji od slotera? I dajte nekog jeftinoga centra koji moze da odradi neku onako rolicu finu?
Raduljica?
Brate mogu da resetujem, pa da prodajem opet? Nemoj da resetujem, pa da mi ostane Zoric
Možeš da prodaješ opet kad resetuješ
Ресет ти врати на састав екипе прије продавања и куповине, тј на тим који је завршио посљедње коло.
Ловерњ није скуп, има фину минутажу и бруку скокова. Захвалан центар.
Uspeo sam. Jebo venea, napravio sam drugaciju ekipu. Dao sam poverenje jednom jeftinom talentu (42) i jednom veteranu (133).
Preporucujem da uzimate svi belinelija, sad kad sam ga ja izbacio, imace partiju zivota. Verovatno i Zoric.
Radulja je imbecil pre cu kuzmaru staviti. Doduse raduljamozda isiluje iislandjane al posle ce da ga duva tako da otpada. Lovernj mozda ali imam gobera i parkera vec...posto erceg zna neko? Ili hrvat onaj on bi mogao sad
Ја мислим да је Ерцег око 45.
Odlicno, za ercega mislim da ce da krene polako da jebe pogotovo island jer ce doktor malo da odmara prepone. A posto je hrvat centar onaj ne tomic nego onaj drugi
Za ercega cu imati kad skinem slotera i metem nekog jeftinijeg i to onog grka npr i skinem zigu i metem ercega. Kalina dobija sansu jos protiv izraela a sa talijanima neka nam je papa u pomoci
Prodao Stipčevića i Dimeca, kupio Aradorija, stavio ga umesto Papanikolaua, ostao bez para da kupim novog 12. igrača.
Imam ih 11 za sledeće kolo.
аргетокумпо курчина ништа није показо
само да кажем да сам јуче толико јебао и отад испушио паклу цигара и ево свака ми је као она после секса, ето толико сам јебао. 190 поена, и скок са 25. на 5. позицију, а очекујем да тек јебем јако пуно у овом сад колу, па идем по екстра сејф кондоме јер се бојим да они обични нису довољно јаки за количину сперме коју ћу да сручим данас/сутра.
продао хендрикса и узео бурусиса јер бурусис поприлично јебе као други центар, па ћу после овог кола да направим исту ствар само у контра смеру вероватно.
позз,
александаркг.
едит: и специјалан позз за псета који се хвали скоком од 10 позиција, а и даље је фазон деветнезти.
Први сам тренутно и овде и у премијерлигашком фантазију МИСЛИМ ДА ЈЕ ЈАСНО КО ЈЕ НАЈВЕЋИ ПОЗНАВАЛАЦ СПОРТА ОВДЕ ЈЕБИГА, ДАЈТЕ МУРИЊА ДА МУ ОДРЖИМ КОЈУ ТАКТИЧКУ ЛЕКЦИЈУ
Можда већ прекосутра не буде тако, зато запамтите овај пост, пичке.
Prodao Stipčevića i Dimeca, kupio Aradorija, stavio ga umesto Papanikolaua, ostao bez para da kupim novog 12. igrača.
Imam ih 11 za sledeće kolo.
Ресетуј то и прави испочетка измене, мораш да имаш 12 играча, ако имаш мање, нећеш добити ни бод у том колу.
И ја сам узео Ерцега синоћ, мада сам се двоумио кад сам видео да је Шермадини имао индекс 17, али не верујем да ће поновити то против Грка. А Ерцег би стварно могао да одигра добро против Исланђана.
Resetovah tim, opet sam prodao ovu dvojicu, ali sam sad kupio Kavaliuskasa i Hermansona.
EDIT: hahaha sad videh da mi je nakon prva 2 kola Veseli najbolji igrač.
И Ђентилеа ћу продати у сљедећем колу јер иду на нас и на Швабе, што су вјероватно још 2 пораза уа њих.
Ја имам и Белинелија и Ђентилеа, и засад су се исплатили у односу на цену, иако не играју превише добро, статистички су сасвим солидни. И један и други треба жестоко да фејлују да им се цена не би повећала после меча са Шпанијом. Морају скоро у минус да оду. Али размишљам да узмем говно Рудија, пала му цена, имао је 9 и 11 у првом колу, можда би сутра могао да одигра боље. А разматрам и могућност да узмем Хезоњу, мало превише дивља, али јефтин је и могао би да натрпа Македонце, Холандију и Грузију.
Није ми толико битна цијена колико ми је битно да имају добар индекс, због рангирања на листама. А пошто ће бити у пораженим екипама, неће имати ни онај бонус од 10% јер ће вјероватно изгубити у обје наредне утакмице.
Једног сам оставио, али вјероватно ћу се и њега ријешити у сљедећем колу.