Košarka EP 2015 Fantasy

1. Desetak poena i jedno 2-3 asist. ne verujem da je više.

2. Sloter 3 indeks, Parker 16.5, Gober isto

3. Ловерњ слаб данас. Срећа па је Де Коло мало боље одиграо, а измјена ми Жалабал је покидао. Контам да ће га и у сљедећим мечевима гурати Коле Мамци.

4. Кад прије срачуна брате рођени?

5. Ловерњ 1, Де Коло 18. Досад сам оба пута имао по једног једноцифреног, а сад се плашим да би могло више.

6. А да, 19.8 и 1.1 лоло

7. Де се усагласите са Де Колоом.

8. izbacim danas Blumsa pa da li sam ludak toliki

9. Пропоо сам ко Грчка ово коло. Ако будем имао 130+, ногом у дупе се ударам.

10. Bar nemam negativne ovo kolo, za sad. lolo

11. Млатони је у праву, нисам урачунао фаул што је направио.

12. Жалабал ако сам добро срачунао 14,3. Није лоше...

13. па да слотер дечко ме уништава константно. испланирао да га избацим данас и јбг имаћу два једноцифрена њега и калину и једног са нулом. надам се да ће талијани јебати шпанца циганског да мало извуку коло кобогда и да моћни дирк стави једно 40п и 20ск лол може и 5-6ас хахахах и господин спанулис 140п лооооол

фала млатони не могу ја рачунам то јбг

14. Зар Ловерњ није 2,2?

15. Dikson ako ne bude.omao tripl dabl i 8 ukradenih, ja propo

16. Ја данас саторанског, лоџеског и ван росома, остали сутра. Лоџески опр'о, ова двојица солидни, ако сутра прође како треба, а хоће јер се лепо поклопило да играју сви с неким туљанима на својој позицији, биће да могу да изјебем и ваљевце опааааа.
    Додуше можда и неће, имам и бјелицу и калинића, бјелица ће сутра да 'лади јаја, а калина нешто танко, мада ће сутра добити нешто више минута ако бјелица одмара, видећемо.

едит: стец, хостуј мало, неких 15 минута, па ћемо касније.

17. Jeste Lovernj 2.2, jebemti KOLO VELIKIH INDEKSA, ja gledam da ne propadnem skroz, da izvučem prosek. Svako jebeno kolo moram da ubodem igrača koji će da ima indeks 2, i prvo, i drugo, i sad. Još treba da strepim da neće još neko da me izjebe.

18. Koliko imaju otprilike Silb i Veseli? Ne mogu da vidim preko fona. Stipanovic je opro osecam bar 25 da je imao a ja ga izbacim.

19. О јеботе, ја још увек нисам савладао сабирање.

Же-ла
    Желабал
    иста ватра, исти жар
    ти и ја увек пар
    увек Желабал

Може Цоа, таман сам и планирао.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.