Košarka EP 2015 Fantasy

1. Ја чекам сутра Родригеза, Ђентилеа, Кићу Симона, Принтезиса и Бјелицу. Надам се да ће они извући ово пропаст коло.

2. Pa ko je sad radoje cincar?

3. Koliko imaju otprilike Silb i Veseli? Ne mogu da vidim preko fona. Stipanovic je opro osecam bar 25 da je imao a ja ga izbacim.

Veseli 18, Šilb 11.

4. ацакг, бануо чисто да могу да серем по овој теми, само њу и пратим, баталио сам иначе ова говна него ме стеван навукао да играм фантази на мвп, тако да ми је ово први а већ јебем јако!

кад сте већ ту, 'де је тема "кладионица" који клинац? :/

а не логујем се са свог налога да као останем доследан што сам баталио сајт, лол.

5. Neko kome smetamo mi valjevci. Hvala Dio.
    Imam 47 od 3 igraca, sta znam nije lose.

6. Sprdaonica tamo su vezare iz kladionice.

7. Coa, brale moj, Satoranski najviše oprao od tih što si nabrojao, šta kurac solidan. 31 imao.

8. 25,3 Стипановић ако сам добро сабрао.

9. Jel zna neko jel Jiri Wlsh usao u minus

10. не могу да тражим спрдаоницу, па ћу овде да вам се изјадам.
    убо сам квоту 140. :(
    е сад, мука је што је на целих 25 динара, налупетао фудбал и баскет онако да пратим, и ухватим гобера испод (да је гортат погодио за продужетак попушио бих), ухватим слотера преко јер је ишао онај напад на њега, уђу португалци у 92. лол, брани рајковић шансу у надокнади а ја имам 1&2-3, жестоки усери, али туга једна за такву квоту а такву уплату :((

едит: млатони, малопре сам видео, ја пратио док је имао 9п на полувремену чини ми се, реко' изгурао он свој просек, кад оно ојеб'о!

11. како ме нервирате сада када пишете који је имао колико невера прсо сам што нисам стигао да мењам ништа још бих погодио са изменама лагано

12. Ne znam izijeme al znam da se PUMPRLA usro, nije znao gde bije

13. a jbt povredi mi se benzing i ne stignem da izmenim juce, danas ga prodam i uzmem Jiria Welsha i Simona ma jebem ti mater u picku

sad moram da prodam Gobera da se izvucem iz kanala

14. A ti si coa, ok. Tražim radoja u prvom postu, nigde nema imena, odmah sam pomislio duka kralju ovo je neka zavera protiv tebe i tvojih valjevaca, budi oprezan

Mene baš smara da računam indeksne poene, čekam kraj kola, pa da kompjuter to odradi, šta ja da sabiram sad tu nešto kao da sam na etf-u ne razumem

15. Kaspi 25, Elijahu 18, Kalnietis 15, Seibutis 2 (jebo me on da me jebo, sve ga čekam da krene u onoj kilavoj grupi, a sad kad ga budem izbacio, ima da da 20p), Valančiunas 34, Tabu 15.4 (lik košta 30.25, ubo sam ga samo tako). Sutra Ljulj, Bjelica, Printezis i Burusis.

16. не умеш да рачунаш лепо кажи дука

17. да се ти питаш гледали би се само поени ко јебе асистенције и скокове

18. Jok ne umem, evo reci bilo koja dva jednocifrena dva broja da ti saberem, bilo koja.
    Ma sta saberem, POMNOŽIM (advanced mathematics)

19. E da, Belineli se nešto povredio i pod znakom je pitanja za ovo kolo. Mada verujem da će morati da igra, hteo ne hteo, pošto je i Datome povređen i propustiće celo prvenstvo.

20. Jebem im mamu,sto niste ranije rekli da moze da se resetuje,da ponisti kupovinu za taj dan, ja umesto Gordica kupio nekog Islandjanina koji je bio ispod njega i smorim se opasno. A ovaj dao 22 poena, imace indeks fazon 30. Al zato ovaj majmun za kog nikad nisam cuo ima sutra protiv nas da ostvari indeks -10. I koji je to kurac da neki Islandjanin koji 4 dana nedeljno ide u ribu pa 3 dana suta na kos, kosta tu ko glupi Bosanac, koji svaki dan suta na kos

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.