Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Kada pomislite da ste stavili nekog loseg, skontajte mene sa 166 bodova iz dva (ili cak dva ipo) kola, i zazu pachuliu sa cenom od 110 i indeksom -3. PA ZAZA JEBENI PACHULIA!!1
Jes da nisam od pocetka nista menjao, al to me ne vadi.
Hvala na paznji, idem popijem pivo sa zazom pachulijom i bracom fridzonom, diksonom, i dragicem koji zajedno imaju kao erceg proslo kolo.
mene je da budem honest najvise Djana potapirao i razocarao prodao sam govno smrdljivo
OGLAS HITNO:
PRODAJEM PARCELU SA VIKEDNICOM I DJANISA ATETUKUMPUA U FANTASYJU IGRICI
i da, kad se bre ovo prodaju igraci, sve nesto od 3 ujutru do ne znam kad popodne do kad spavam, aukurac bre!
a atikempompokupua imam na b92 fantaziju, tamo jos ne mozes ni da menjas
Morel, možeš da promeniš igrače do 14h ili 14:30h, uglavnom je tad prva utakmica novog kola tog dana
pa vidim ja, obicno dodjem na net tek posle nasih tekmi, ono zakljucano sranje vec 2 puta, sto je i logicno. ko ce ti dati da uplatis tiket kad su utakmice zavrsene... idem da popijem pivo da transferisem uzivo
Нема данас мењења, ово коло траје два дана.
da
ово што каже тенор
колко је де коло имао
и мачуилис маучилис маичулис
Мачиулис 0, Де Коло 18,7.
Ovo govno mi tek sad proradilo, nisam mogao da se logujem, Zaklopaca Kings ekipa, 5. mesto sa 314,80.
63,5 od 5 igraca. Lovernj smrad me prodao, tj onaj selektor njihov retard.
Veceras mi idu ovi jakii, Djentile, Galinari, Rodrigez, Dikson i Spanulis. Valjda ce imati preko 15 svi.
Ja imam oko 105 + Gasol, Bjelica, Šreder i W. De Jong. Puna kapa ako doguram do 160.
Definitivno nakon današnjeg kola izbacujem Papanikolaua, nije za go kurac.
Videću koga ću da ubacim umesto njega.
Jaooooj slotere jebem li ti maiku
Uzdam se u kalinu da me povadi danas red je da odigra neki kurac nadam se da bjelica nece prici parketu pa malo kalina malo erceg ovo ono nabijaj statistiku puni island budjavi jebi karaj prdi
како нула пичка му материна био је међу најачима досад